IOS 17 kişi paylaşma özelliği nedir? Nasıl kullanılır?

Apple, son güncellemeler ile birlikte “NameDrop” isimli bir paylaşma özelliği sundu. İşte bu özelliğin kullanımına dair bilmeniz gerekenler…

Güncelleme:

Teknoloji devi Apple, her geçen gün farklı güncellemeler ile karşımıza çıkıyor. Son yeni telefon ve akıllı saat derken IOS 17 güncellemesini de hayatımıza sokmayı başardı. Ancak bu güncelleme ile birlikte bir takım yenilikleri de devreye almayı ihmal etmedi. Bunlardan bir tanesi de NameDrop özelliği…

AirDrop’un bir parçası olan bu özelliğin en önemli amacı diğer farklı iPhone kullanıcıları ile iletişim bilgilerini ve kişilerini kolayca paylaşmanızı sağlaması. Oldukça kolay ve pratik olan bu süreci sizler de en hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

IOS 17 kişi paylaşma özelliği nedir? Nasıl kullanılır? resim: 0

Birkaç saniyede paylaşımı tamamlayın.

Öncelikli olarak 2 farklı iPhone telefonu yakınlaştırın ve ekran yukarı bakacak şekilde tutun. iPhone telefonlar yukarı doğru bakarsa eğer 2 telefonun birbiri ile bağlantı kurduğunu görebileceksiniz.

Sonrasında ise artık ekrana bir tane bildirim gelecek. Burada 2 özellikten bir tanesini seçmeniz gerekecek. Bunlardan bir tanesi “al” diğeri ise “paylaş”.

Al derseniz eğer diğer kullanıcının gönderdiği bilgileri alabilir, paylaş derseniz eğer de o zaman sizin bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Bunun için öncesinde neleri paylaşacağınızı belirlemeniz gerekecektir.

3 adımda gördüğünüz gibi kişiler ile iletişim kurabilir ve istediğiniz tüm bilgileri paylaşabilirsiniz. Bu harika özellik sayesinde artık telefon numarası ve diğer bilgilerin paylaşımı hem çok kolay hem de oldukça eğlenceli olacak.

Etiketler iPhone Apple telefon
Yorumlar
Kalan Karakter 800