Instagram'da notlara video ekleme dönemi başlıyor!

Meta'nın öncü sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, kullanıcı deneyimini geliştirmek için yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Yeni gelen bilgilere göre, platformun "notlar" bölümünde video paylaşma imkanı sunulacak. İşte detaylar...

Dünya genelinde popüler olan Instagram, her geçen gün yeni bir özellikle gündeme geliyor. 

Instagram'ın CEO'su Adam Mosseri, bu yeni özelliklere dair bazı açıklamalarda bulundu. Mosseri, Instagram'ın "notlar" bölümünü canlandırmayı hedeflediklerini ve bu amaçla bu bölüme video ekleme özelliğini getirmeyi planladıklarını duyurdu.

Ayrıca şunları ekledi: "Bu hafta notlar bölümünde selfie videoları paylaşma özelliğini test etmeye başladık. Yakın bir gelecekte, notlar bölümünde varsayılan profil fotoğrafınızı kısa bir video ile güncellemenize olanak tanıyacağız. Videonuza metin eklemek de mümkün olacak."

Instagram'da notlara video ekleme dönemi başlıyor! resim: 0

Sadece doğrulanmış hesaplar için akış sayfası da geliyor

Ayrıca platform, sadece doğrulanmış hesapların bulunacağı bir akış sayfasını test ettiğini de duyurdu. Buna göre, Instagram logosunun altında "Takip Ettiklerin" ve "Favoriler" seçeneklerinin yanına yeni bir seçenek eklenmiş olacak.

Ayrıca, platformun kullanıcılarına telefonlarındaki fotoğraflardan özel çıkartmalar oluşturma imkanı sunacak bir özellik üzerinde çalıştığı da geçtiğimiz günlerde açıklandı. Bu özellik, kullanıcılara fotoğraflardan nesneleri seçerek kendi çıkartmalarını oluşturma fırsatı sunacak.

Etiketler Instagram
Yorumlar
Kalan Karakter 800