Instagram 'Yakın Arkadaşlar' özelliğini güncelledi! Artık gönderileriniz de...

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram 'Yakın Arkadaşlar' özelliğini güncelledi. İşte merak edilenler...

Güncelleme:

Sosyal medya, hayatımızın tam merkezine yerleşmiş durumda. Günlük hayatta, sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla birçok kişi ile etkileşimde bulunuyoruz. Ancak bazen paylaşımlarımızı sadece belirli bir grupla paylaşmak istiyoruz. İşte bu noktada Instagram'ın "Yakın Arkadaşlar" özelliği devreye giriyor. Instagram, bu özelliği daha da geliştirerek yeni bir boyuta taşıdı. Artık Instagram'ın "Yakın Arkadaşlar" özelliği, sadece hikayeleri değil, gönderileri ve Reels videolarını da kapsıyor. 

Gönderilerinizi sadece yakın arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz

Instagram, bu güncelleme ile stalkçılara karşı bir önlem almış durumda. Sosyal medya devi, "Yakın Arkadaşlar" özelliğini genişleterek kullanıcılarına daha fazla kontrol imkanı sunuyor. Artık gönderilerinizi yalnızca yakın arkadaşlarınızla paylaşma seçeneğiniz bulunuyor. Daha önce hikayeleri ve notları sadece yakın arkadaş listenizdeki kullanıcılarla paylaşabiliyordunuz. Instagram, bu sevilen özelliğini daha kullanışlı hale getirerek etkileşimi artırmayı hedefliyor.

Artık gönderilerinizi tüm takipçi listenizle paylaşmak zorunda değilsiniz. Bu sayede Instagram akışınız, daha sıkı bir arkadaş topluluğunun gönderileriyle dolabilir. Eğer arkadaşlarınızın hesaplarının yanında yeşil bir yıldız görüyorsanız, tebrikler, yakın arkadaşlar listesine eklenmişsiniz demektir. Ayrıca bu yeşil listeyi Reels videolarına kadar genişletebilir ve böylece uygulamada daha özel bir his yaratabilirsiniz.

Etiketler Instagram
Yorumlar
Kalan Karakter 800