Instagram Notlar'a beklenen özellik geldi!

Sosyal medya devi Instagram, kullanıcılarının deneyimini artırmayı hedefleyen yeniliklerle platformunu güncelliyor. Meta şirketi, etkileşimi artırmak için Notlar bölümünü aktif hale getirdi ve şimdi bu özelliği daha da geliştirmeye devam ediyor. İşte Notlar bölümüne gelen özellik...

Güncelleme:

Instagram, son zamanlarda özellikle Notlar bölümüne odaklanmış durumda. Bu özellik, hesaplar tarafından aktif bir şekilde kullanılıyor ve son güncellemeyle birlikte artık notlara tepki verme seçeneği sunuluyor.

Instagram Notlar'a yeni özellikler gelmeye devam edecek

Bununla birlikte, Instagram'ın getirdiği yenilikler sadece bununla sınırlı değil. Instagram yöneticisi Adam Mosseri, Notlar bölümünü daha çekici hale getirmeyi amaçladıklarını ve bu amaçla bu bölüme video ekleyebilme özelliği üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Mosseri, "Bu hafta notlarda selfie videoları paylaşma özelliğini test etmeye başladık. Yakında notlar bölümünde profil fotoğrafınızı kısa bir video ile güncelleyebileceksiniz ve videoya metin ekleyebileceksiniz" dedi.

Instagram Notlar'a beklenen özellik geldi!  resim: 0

Ayrıca Instagram, Twitter'dan aşina olduğumuz bir özelliği de kullanıcılarına sunmayı planlıyor. Platform, sadece doğrulanmış hesapların yer aldığı bir akış sayfasını test ediyor. Bu özellikle, Instagram logosunun altında "Takip ettiklerin" ve "Favoriler" seçeneklerine ek olarak yeni bir seçenek sunacak.

Etiketler Instagram
Yorumlar
Kalan Karakter 800