Huawei'nin altın kaplamalı tasarım harikası akıllı saati satışa çıktı: İşte dudak uçuklatan fiyatı..

Huawei, teknolojiyi kullanarak otantik 18K Altın kaplamayı birleştiren ilk akıllı giyilebilir ürünü Huawei Ultimate Design'ı pazara sundu. Peki Huawei Ultimate Design fiyatı ne kadar ve özellikleri neler?

Güncelleme:

Huawei Ultimate Design, Barselona'daki "Giyilebilir Strateji ve Yeni Ürün Lansmanı" etkinliğinin bir parçası olarak 14 Eylül'de tanıtıldı ve günümüzün öncüleri ve vizyonerleri için tasarlandı.

Titizlikle üretilen Huawei Ultimate Design, akıllı giyilebilir cihazlar için hem tarzı hem de keşif ruhunu yükselten bir deneyim sunarak yeni bir altın standart belirliyor. Huawei, giyilebilir cihazlarının tasarımını ön planda tutarak kullanıcıların stillerinden ödün vermeden sağlık ve spor deneyimlerini kişiselleştirmelerini amaçlıyor.

Huawei'nin giyilebilir cihazlarındaki tasarım odaklı yönelim, Fashion Forward marka önerisi kapsamında sunulan HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN ile daha da belirginleşiyor. Ultra amiral gemisi HUAWEI WATCH Ultimate'ın olumlu tepkiler almasının ardından, Huawei ilk altın sürüm akıllı saatini piyasaya sürmeye karar verdi.

Huawei Ultimate Design tasarımı 

Huawei Ultimate Design, yüzde 75 altın içeriğini koruyan bir 18K altın alaşımından yapıldı. Saatin çerçevesi, altın kakma teknolojisi ile elle kakılan altı özel bölümden oluşuyor ve PVD kaplama teknolojisi ile altın kaplama bir çerçeve ölçeği eklenmiş. Saatin dış yüzeyine süslü karakterlerin kazındığı bir lazer kazıma işlemi uygulanarak mükemmel bir buzlu doku elde ediliyor.

Huawei Ultimate Design, kullanıcının bileğinin boyutuna uygun kelebek toka mekanizmalı ayarlanabilir ve hafif bir kayışa sahip. 12 ızgaraya sahip olan ürün, uzun ömürlülük sağlayacak şekilde tasarlanmış. Bu sayede kullanıcılar yaşlanırken ve bilek çevreleri değişirken, akıllı saat onlara uyum sağlayabiliyor.

Huawei'nin altın kaplamalı tasarım harikası akıllı saati satışa çıktı: İşte dudak uçuklatan fiyatı.. resim: 0

Ayrıca, Huawei Ultimate Design farklı sağlık ve fitness özellikleriyle birlikte gelerek farklı uğraşlara ve tutkulara eşlik ediyor. Saat, TruSeen 5.0+ teknolojisi ile kardiyovasküler sağlıktan SpO2 seviyelerine kadar sağlık izleme olanağı sunuyor. 

Huawei Ultimate Design fiyatı ne kadar? 

Huawei Ultimate Design, 79.999 TL tavsiye edilen son tüketici satış fiyatıyla Huawei Online Mağaza'da ön siparişe sunuldu ve 10 dakikada yüzde 25 kapasiteye kadar şarj olabilme özelliği ve iki haftaya kadar pil ömrü ile dikkat çekiyor.

Etiketler akıllı saat Huawei
Yorumlar
Kalan Karakter 800