Honor’dan uygun fiyatlı tablet! İşte özellikleri...

Honor Tablet 9, 3C veri tabanında HEY-W09 ve W19 model numaralarıyla listelendi. Peki, bu tablet bize hangi özellikleri sunuyor?

Güncelleme:

Geçmişte Huawei ile yollarını ayıran ve bağımsız bir üretici olarak varlığını sürdüren Honor, yeni ürünleri için çalışmalarına devam ediyor. Şirket, 2022'de tanıttığı Tablet 8'in devam modeli üzerinde çalışıyor. Son raporlar, Honor Tablet 9 modelinin kritik bir aşamayı geçtiğini ve yakın bir zamanda piyasaya sürülebileceğini gösteriyor.

Ne zaman çıkacak?

Honor Tablet 9, HEY-W09 ve W19 model numaralarıyla 3C veri tabanında listelendi. Bu, tabletin hem Çin hem de global pazarlarda yer alacağına işaret ederken, lansmanın da çok yakın bir tarihte gerçekleşebileceğine dair önemli bilgiler sunuyor.

Şirket kaynaklarına yakın olan Wangzhai'den gelen bilgilere göre, cihazın gücünü Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 işlemcisinden alacağı iddia ediliyor. 4 nm mimarisiyle üretilen bu yonga seti, 4x 2.2 GHz ARM Cortex-A78 ve 4x 1.8 GHz ARM Cortex-A55 çekirdekleriyle birlikte Adreno 710 grafik birimine sahiptir. Ayrıca, tabletin 35W şarj hızlarını destekleyeceği belirtiliyor.

Etiketler Honor
Yorumlar
Kalan Karakter 800