Google Pixel 8 etkinliği ile gelen inanılmaz 5 yeni yapay zeka özelliği

Yapay zeka Google tarafından yeni lansmanın bir parçası olarak Çarşamba günü tanıtıldı. Her alanda yapay zekaya yönelen Google 5 inanılmaz özelliği de herkese duyurdu.

Güncelleme:

Google Pixel 8 etkinliği kapsamında Çarşamba günü yapay zeka ile ilgili pek çok yeni gelişme tanıtıldı. İşte hafızalara kazınan 5 yeni yapay zeka özelliği

1.      Magic Editör

Magic Editör, sizlere resimlerde konum konusunda epey yardımcı oluyor. Normalde sizlerden uzak olan bir kişiyi veya nesneyi size daha yakın gösterebilirsiniz. Henüz yeni olan bu özellik şuan %90 oranında bir doğruluk ile çalışıyor.

Google Pixel 8 etkinliği ile gelen inanılmaz 5 yeni yapay zeka özelliği resim: 0

2.      Zoom Enhance

Google Pixel 8 Pro ile birlikte piksellerin arasındaki boşlukları doldurmak istemez misiniz? Yakınlaştırdığınız fotoğraftaki ayrıntıların daha da belirgin bir hale gelmesi için sizler de bu özelliği kullanabilirsiniz. Bulanık fotoğraflar artık tarih mi olacak?

3.      Recorder

Pixel 8 ve Pixel 8 Pro ile birlikte görüşmenizin özetini kaydedebilir ve önemli anları tekrar dinleyebilirsiniz. Sadece görüntü anlamında bir sorun çıkarmayan bu özellik 2024 yılı itibari ile hayatlara girecek.

4.      Audio Magic Eraser

Video çektiniz ancak içerisinde istemediğiniz bazı sesler mi var? İşte tam size göre bir özellik olan Audio Magic Eraser’i denemelisiniz. Harika bir atmosferde muhteşem bir özellik olan istenmeyen sesleri ayırt etme özelliği tam da size göre.

5.      Assistant With Bard

Kişisel bir asistan olarak ise karşımıza Bard çıkıyor. Android veya iOS mobil cihazlarda karşımıza çıkan bu özellik ile birlikte sizler de harika deneyimler yaşayacak ve işlerinizi daha da kolay bir şekilde çözebileceksiniz. Üstelik işleriniz bu şekilde daha da yoluna girecek. Bard ile metin, ses ve görüntü kullanarak iletişim kurabilirsiniz.

Etiketler Google telefon
Yorumlar
Kalan Karakter 800