Google Arama'ya ChatGPT rakibi geliyor! İşte özellikleri…

Google’ın, ChatGPT yapay zeka robotunun kullanıldığı Bing’ e rakip olacak özellikleri ortaya çıktı. Google’nın yeni projesinin adı Magi… İşte Google Magi’nin özellikleri…

Güncelleme:

The New York Times, Google'ın yapay zeka araçlarıyla ilgili yeni planlarını ortaya çıkardı. Habere göre, Samsung'un akıllı telefonlarındaki varsayılan arama motorunu Bing olarak değiştirmeyi düşünmesi üzerine Google kendine ilk defa rakip çıktığını düşünüyor. Bunun üzerine Google Magi adında yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Bu projenin amacı, kullanıcılara daha kişisel deneyim sunabilmek… Ulaşılan bilgilere göre Magi için 160 kişilik bir ekip kuruldu.

Google’ın, Magi’yi ilk etapta en fazla 1 milyon kişiye açmayı planladığı iddia ediliyor. Yıl sonuna kadar ise test kullanıcısının 30 milyona ulaşması bekleniyor. Ayrıca, Google’ın Magi’yi sadece ABD’de kullanıma sunacağı öğrenilen bilgiler arasında…

Google Tivoli Tutor

Google, Tivoli Tutor adında bir özellik üzerinde de çalışıyor. Bu özellik ise kullanıcıların yapay zeka ile açık uçlu şekilde sohbet edebilmesini, bu yolla da yeni bir dil öğrenebilmesini mümkün hale getiriyor.

Google Arama'ya ChatGPT rakibi geliyor! İşte özellikleri… resim: 0

Google Chrome Searchalong

Google Chrome'a gelecek yeni özelliğin adı ise Searchalong… Bu özellik, kullanıcılar internette normal şekilde gezinmeye devam ederken yapay zeka destekli bir sohbet botuyla sohbet edebilmesini olanak tanıyacak.

Etiketler Google ChatGPT
Yorumlar
Kalan Karakter 800