Gmail'e yeni güvenlik önlemi: Kısıtlama geliyor

Google'ın sağladığı önemli hizmetlerden biri olan Gmail, bazı önemli değişikliklerle güncelleniyor. Şirket, e-posta güvenliğini artırmak için önemli adımlar atıyor.. Bu doğrultuda, spamı azaltmak ve istenmeyen gönderileri engellemek amacıyla bazı kısıtlamalar getiriliyor. İşte detaylar!

Google'ın e-posta hizmeti olan Gmail, kullanıcılar için yeni özelliklerle güncellenmeye devam ediyor.. Son olarak, kullanıcıların emoji ile tepki vermesini kolaylaştıran bir özellik eklendi. Emojilerle yanıt verme özelliğinin ardından, Google, Gmail için belirli kısıtlamaları uygulayacak.

Gmail'de toplu mail gönderme süreci daha titiz hale gelecek!

Şirket, spam miktarını azaltmak, e-posta güvenliğini artırmak ve ticari e-posta gönderenlerin aboneliklerinden çıkmayı basit hale getirmek amacıyla bazı kısıtlamalar getiriyor. Bu kısıtlamalar çerçevesinde, Google, toplu e-posta gönderenlerin istenmeyen gönderileri mail kullanıcılarına iletmelerini engelleyecek. Gmail'in yeni kuralları, gönderenlere spam çıktılarını yüzde 0,3'un altında tutmalarını öneriyor, ancak bu şu an için bir öneri niteliğinde. Google, bu değişikliğin gelen kutusundaki spam miktarının azalmasına katkı sağlayacağını belirtiyor.

Gmail'e yeni güvenlik önlemi: Kısıtlama geliyor resim: 0

Ayrıca Google, toplu mail gönderenlerin e-postalarında "güçlü bir şekilde kimlik doğrulaması" yapmaları gerektiğini vurguluyor. Bu uygulama, saldırganların kullanabileceği zayıf noktaları ele alarak e-postaların kaynağını daha güvenli hale getirecek. 

Etiketler gmail
Yorumlar
Kalan Karakter 800