Galaxy S23 FE Snapdragon özellikleri ile hayran bıraktı!

Bilindiği üzere Samsung, ‘’FE’’ serisi modeller özelinde fiyat ve performansa odaklanıyor.

Güncelleme:

Bilindiği üzere Samsung, ‘’FE’’ serisi modeller özelinde fiyat ve performansa odaklanıyor. Geçen Ekim ayında lanse edilen Galaxy S23 FE ise, ABD pazarına göre özel Snapdragon 8 Gen 1, globalde de Exynos 2200 yonga setleri ile tüm kullanıcılara sunuldu. Bu yakın zamanda değişiklik gösterebilir. Galaxy S23 FE’nin Snapdragon sürümü bir noktada da görüldü…

 Galaxy S23 FE Snapdragon özellikleri ile hayran bıraktı! resim: 0

Global Yolundaki Samsung Galaxy S23 FE Snapdrago

Geçen vakitlerde e-ticaret sektörünün devi, Flipkart, ‘’yaklaşmakta olan lansmanlar’’ kısmına yeni görsel yüklemesi yapıldı. ‘’The New Epic’’ ve ‘’Coming Soon’’ yazılarının bulunduğu bu görsel, yeni Samsung telefonun yakında zamanda geleceğini gösteriyor. Fakat şaşırtan nokta aynı tasarımın Ekim aylarında Galaxy S23 FE’nin zaten kullanılmış olmasıdır. Bu noktada S23 FE’nin Exynos versiyonu Hindistan’da bulunduğundan, bu tanıtım Galaxy S23 FE’nin Snapdragon sürümünü gösteriyor.

Gelen bilgilerde Samsung Galaxy S23 FE Snapdragon, yonga setin yanı sıra Exynos sürümü ile benzer özelliklerde olacak; 6,4 inç 120Hz FullHD + Dinamik AMOLED ekran, 25W şarjlı 4.500 mAh pili ve IP68. Aynı zamanda her iki modelde de 50MP birincil, 12MP ultra genişlik, 8MP telefoto ve 10MP selfie de olmak üzere 4 kamerası bulunuyor. Kamerası dışında Samsung Galaxy S23 FE çok daha fazla yenilikle kullanıcı karşısına çıkacak. Samsung’un kamera geleneğini koruması bekleniyor.

 

 

 

Etiketler Samsung telefon
Yorumlar
Kalan Karakter 800