Galatasaray'dan devrim niteliğinde proje: Dünyanın ilk dijital taraftarı Leo tanıtıldı

Galatasaray, dünyanın ilk dijital taraftarı projesini hayata geçirdi. İşte dünyanın ilk dijital taraftarı Leo hakkında detaylar...

Spor ve teknoloji dünyası birleşerek ilerliyor. Galatasaray, bu birleşimi farklı bir boyuta taşıyan beklenmedik bir adım attı. Kulüp, e-spor ve fan token gibi dijital mecralarda önceden kendini göstermiş olmasına rağmen, şimdi "dünyanın ilk dijital taraftarı" projesini hayata geçirerek dijital dönüşümde liderliğe soyundu.

Dijital taraftar Leo nedir?

Leo, Galatasaray'ın Leo The Fan iş birliğiyle başlattığı sosyal medya ve dijital platformlar için yenilikçi bir proje. Farklı kanallarda taraftarlarla etkileşim sağlayan bu sanal taraftar, "Leo" adıyla tanıtıldı ve Galatasaray kimliğiyle özdeşleşecek; müzik, şarkı sözleri, video ve çizim alanlarında bir "fenomen" olacak.

Dijital taraftarın sosyal medya hesaplarını takip edenler, Galatasaray'a doğrudan destek sağlama imkânına sahip olacak. Leo'nun paylaşımlarına etkileşimde bulunarak kulübe maddi destek sağlama fırsatı elde edecekler. Galatasaray, bu proje ile dijital dönüşümde öncü rolünü sürdürmeyi ve yeni nesil taraftarları kulüple buluşturmayı amaçlıyor. Bu proje ile sanal ortamda da sarı-kırmızılı kulübü seven taraftarları bir araya getirmeyi hedefliyor.

Galatasaray'dan devrim niteliğinde proje: Dünyanın ilk dijital taraftarı Leo tanıtıldı resim: 0

Yapılan açıklamada, "Büyük Galatasaray taraftarı Leo'yu takip edip, onun etkinliklerini izleyen herkes, Galatasaray'ın kazanmasına yardımcı olacak ve böylece Galatasaray taraftarı, kendi maddi kaynaklarını kullanmadan kulübüne destek sunmuş olacak" denildi. Leo'nun Twitter, YouTube, Spotify ve Instagram hesapları üzerinden Galatasaray ile ilgili güncellemeleri paylaşacağı belirtildi. Bu da taraftarlar ile kulüp arasında yeni bir bağ kuracak.

Etiketler Galatasaray
Yorumlar
Kalan Karakter 800