En iyi otomatik mama kabı hangisi? Aklınız evde kalmasın!

Günlük rutin iş telaşında bazı zamanlarda kendinizi bile unuttuğunuzu biliyoruz. Bu nedenle evdeki kedileriniz için harika mama kaplarını sizler için araştırdık. Siz unutsanız bile o unutmuyor!

Güncelleme:

Kedilerinizin sizi her sabah kaldırdığından mı şikayetçisiniz? Yoksa evde yokken aklınız evde mi kalıyor? Sabahları bir pati darbesi ile kalkmadan rahat bir şekilde uyumak için siz de mama kabını geceden hazırlamalısınız. İşte sizlerin aklını evde bırakmayacak 4 eşsiz otomatik mama kabı…

Wopet otomatik mama kabı

Yemek yeme zamanı geldiğinde kedinizi kendi sesinizle çağırmak istemez misiniz? İşte o zaman siz de Wopet’i deneyebilirsiniz. Çünkü kaydettiğiniz sesiniz ile kedinizi çağırıyor ve ona mamasını veriyor. Harika bir özellik değil mi? Kedinizi şımartmaya hazırlanın…

PetSafe Simply Feed otomatik mama kabı

Büyük bir kapasite ve detaylı bir programlama özelliği ile birlikte sizlere güven veren PetSafe Simply Feed, kapasitesi ile dikkat çekiyor. Neredeyse kedi sahipleri için ideal bir mama kabı diyebiliriz.

En iyi otomatik mama kabı hangisi? Aklınız evde kalmasın! resim: 0

Surefeed Microchip akıllı mama kabı

Akıllı bir mama kabı ile tanışmak ister misiniz? Eğer ki evde birden fazla kediniz varsa hangi kediye hangi mamayı vermesi gerektiğini bu kap biliyor. Akıllı özelliği ile dikkatleri üzerine çeken Surefeed ile tanışmaya hazır mısınız?

Iseebiz otomatik mama kabı

Hassas ve küçük kediler için ideal olan Iseebiz sık beslenmeye ihtiyaç duyan kedilere özel bir mama sunuyor. Harika zamanlama özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor ve istediğiniz miktarda yemek yenmesini sağlıyor. Şahane değil mi?

Etiketler hayvanlar kedi
Yorumlar
Kalan Karakter 800