Elon Musk’ın satın almasından sonra batacak denen X, rekor kırarak ilerliyor!

İsmini dahi değiştiren ve X olarak duyuran platform bu anlamda pek çok kişi tarafından sonunun iyi olmayacağı yönündeki iddialar ile gündeme gelmişti. Ancak görünen çokta öyle değilmiş.

Güncelleme:

Elon Musk, Twitter’ı rekor bir bedel ile satın almasından sonra batacak söylentileri çıkmaya başlamıştı. İsmini dahi değiştiren ve X olarak duyuran platform bu anlamda pek çok kişi tarafından sonunun iyi olmayacağı yönündeki iddialar ile gündeme gelmişti. Ancak görünen çokta öyle değilmiş. Çünkü X, Elon Musk’tan sonra adeta yeniden zirveye oturdu. İşte detaylar…

Elon Musk, sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu. X üzerinden yaptığı açıklamada rekor sayıda ziyaretçiye ulaştıklarını belirten X, Instagram ve Facebook’u bu anlamda geride bıraktıklarını belirtti. İşte bu anlamda rakipleri arasındaki farkı yavaş yavaş açmaya başlayan platformda dikkat çekici istatistiklere imza attı.

X, ezberleri bozuyor

Twitter olarak faaliyete geçen ve Elon Musk’ın satın almasından sonra ismini X olarak değiştiren popüler sosyal medya platformu ziyaretçi rekoru kırıyor. Buna göre X’i sadece Ekim ayında 640 milyon 600 bin kişi ziyaret etmiş. Böylece Instagram ve Facebook gibi rakip platformlarında önüne geçmiş gibi görünüyor.

X’ten sonra ikinci olarak 548.3 milyon ziyaretçi ile Instagram ve ondan sonra da491.7 milyon ziyaretçi ile Facebook geliyor. Elon Musk napıyor görüyoruz ama bu kadar ziyaretçiyi çekeceğini pek kimse beklemiyordu.

Etiketler Twitter X Elon Musk
Yorumlar
Kalan Karakter 800