EA Play Pro fiyatına zam geldi

Electronic Arts (EA) tarafından sunulan EA Play Pro hizmetinin fiyatı için zam yapıldı. İşte yeni fiyatı...

Güncelleme:

Electronic Arts ya da kısa adıyla EA tarafından sunulan EA Play, oyunculara her ay tek bir ödeme yaparak birçok popüler oyuna erişim imkanı sağlayan abonelik tabanlı bir hizmettir. Bu hizmet için iki seçenek bulunmaktadır. Ancak geçtiğimiz günlerde standart paketin fiyatı arttı ve bugün maalesef Pro paketinin fiyatı da yükseldi. İşte EA Play Pro'nun yeni fiyatı...

Bilindiği üzere EA Play hizmeti, standart ve Pro olmak üzere iki seçenek sunar. Geçtiğimiz günlerde standart paketin fiyatı %447 artarak 40 TL'den 219 TL'ye yükseldi. Bugün ise ek avantajlar sunan Pro seçeneği için de bir fiyat artışı gerçekleşti.

Kısa bir süre önce yapılan fiyat artışıyla birlikte EA Play Pro'nun fiyatı 149,99 TL'den 699 TL'ye yükseldi. Bu %312'lik artış, 10 Mayıs 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak. Yani aboneliğinizi 9 Mayıs'ta eski fiyattan yenileyebilirsiniz.

Fiyatı ne kadar oldu?

Bu artışın sadece Türkiye'ye özgü olmadığını belirtmek gerekir. Avrupa için EA Play'in aylık fiyatı 3,99 eurodan 5,99 euroya çıktı. EA Play Pro ise artık ayda 14,99 euro yerine 16,99 euroya mal oluyor. 

Yorumlar
Kalan Karakter 800