Dünyanın en pahalı bilgisayarı nedir? Özellikleri ve fiyatı ne kadar?

Teknoloji günden güne değişiyor ve gelişiyor. Gün geçtikçe teknolojik ürünlerin özelliklerine yenileri ekleniyor. Peki, dünyanın en pahalı bilgisayarı hangisi biliyor musunuz? İşte dünyanın en pahalı bilgisayarı ve özellikleri…

Güncelleme:

Teknolojik ürünlere eklenen yeni özelliklerle birlikte, ürünlerin fiyatları da artıyor. Özellikle oyun severler bilgisayarlarının özelliklerine çok dikkat ediyor. Rahat oyun oynamak için, oyun bilgisayarlarını tercih ediyorlar. Bu bilgisayarlar da bir hayli pahalı oluyor.

Şu anda satılmakta olan en pahalı bilgisayar 8Pack Orion X2… Özellikleri bakımından dikkat çeken bir bilgisayar olsa da, özelliklerinden çok dünyanın en pahalı bilgisayarı olması dikkatleri üzerine çekiyor.

Dünyanın En Pahalı Bilgisayarının Özellikleri

Daha çok oyun severler tarafından araştırılan 8Pack Orion X2, performans olarak çok yüksek bir bilgisayardır. Bilgisayarın ana sisteminde işlemci olarak Intel Core i9-10960XE kullanılır. 4,6 GHz hıza sahiptir ve 36 çekirdeklidir. Ram olarak 128 GB 3600 MHz DDR4 kullanılmaktadır.

Ekran kartı olarak 3 x NVIDIA özellikleri Titan RTX 24 GB kullanılmaktadır. Depolama alanı ise 4 TB M.2 SSD ve ek olarak 14 TB HDD kullanıcısına sunulmaktadır. Windows 10 pro işletim sistemi kullanılmaktadır. Ayrıca bilgisayarda son teknoloji olarak sıvı soğutma tercih edilmiştir.

Dünyanın en pahalı bilgisayarlı genellikle satmak için değil, reklam amaçlı olarak üretiliyor. Bu bilgisayarların yurt dışında bile fazla alıcısı bulunmuyor.

Dünyanın en pahalı bilgisayarı kaç TL?

Dünyanın en pahalı bilgisayarının fiyatı yaklaşık olarak 44.299,42 Dolar! Özellikleri bakımından çok güçlü olan bu bilgisayarı ne yazık ki çoğu insan sadece araştırmakla yetiniyor.

Dünyanın En Pahalı Dizüstü Laptop Bilgisayarı Nedir?

Şimdiye kadar satılmış en pahalı dizüstü bilgisayarı MJ's Swarovski and Diamond Studded Notebook…

en pahalı laptop

Bu laptopun yüzeyi siyah ve beyaz elmaslarla kaplanmış ve altın detaylarla süslenmiş.  Bilgisayarın altından üretilmiş faresi ve kapağındaki timsah ve yıl derisi tasarımlarıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan bir dizüstü bilgisayar. Ayrıca bilgisayarın on yıl garantisi bulunmaktadır. Her şeyiyle mükemmel olan dünyanın en pahalı dizüstü laptop bilgisayarın fiyatı ise 3,5 milyon dolar…

Ünlülerin milyon dolarlık evleri!Ünlülerin milyon dolarlık evleri!Ünlü kişilerin hayatlarındaki her detayı merak konusudur. En çok da evleri merak edilir. Dünyanın tanınmış isimlerinin birbirinden muhteşem malikanelerine bir yolculuğa hazır mısınız? İşte size toplam değeri 701 milyon dolar bulan 10 ünlü ismin yaşadıkları evler...

 

Yorumlar
Kalan Karakter 800