Dönemin ses getiren uygulamasından iddaalı geri dönüş

Bir anda hayatımıza girip ses getiren, aynı hızda hayatımızdan çıkan Clubhouse uygulaması yenilenerek geri dönüyor. Ama uygulama bu defa ilk karşımıza çıktığından farklı özellikler ve amaçlarla kendini duyuruyor.

Güncelleme:

Sosyal sesli odaların popülerliğini artıran uygulama, şirket tarafından bir blog yazısında ayrıntılı bir şekilde açıklandığı üzere, "sohbetler" adı verilen yalnızca sesli olan yeni grup sohbetleriyle kendini "daha çok bir mesajlaşma uygulaması gibi" hissettirmek için yeniden yapılandırıyor. Kullanıcılar, bir sesli mesaj kaydederek sohbet başlatıp, bu sohbeti arkadaşlarına gönderebilecek ve böylece herkes kendi ses kayıtlarını ekleyerek bir tür sesli kolaj/sohbet oluşturabilecek.

Dönemin ses getiren uygulamasından iddaalı geri dönüş resim: 0

Uygulama, bu yeni sohbetler için tamamen yeniden tasarlandı. Yeni güncellenen uygulamayı açtığınızda, yeni bir sohbet başlatmanız ve paylaşmanız isteniyor. Sohbetler, aynı zamanda uygulamadaki yeni ana sekmede ilk görülen şey ve eğer Clubhouse kullanan arkadaşlarınız varsa, onların sohbetleri de ana sekmede görünebilir.

Clubhouse, canlı sosyal sesli odaları popüler yapan özelliği, hala oluşturabiliyor ancak bu özellik biraz gömülü kalmış gibi görünüyor. Yine de Clubhouse, canlı odaların "Clubhouse'un merkezi bir parçası olmaya devam edeceğini" belirtiyor.

Revize edilen uygulama, hem iOS hem de Android platformlarında mevcut.

Kaynak: chip

Etiketler Android
Yorumlar
Kalan Karakter 800