Çocuğunuzu bu uygulamalarla takip edebilirsiniz

Çocuklar ve gençler okula gittiklerinde ya da dışarıda olduklarında onları her an izleyen mobil uygulamalar geliştirildi. İşte rotaları kaydeden, çevredeki sesleri dinleten ve imdat çağrısı gönderebilen uygulamalardan bazıları…

1 4 FIND MYKIDS
FIND MYKIDS

Find Mykids uygulamasıyla çocukların konumu gerçek zamanlı olarak harita üzerinde adım adım takip edilebiliyor. Uygulama sayesinde çocukların telefonda kaç saatini sosyal ağlarda, kaç saatini oyunda geçirdiği de izlenebiliyor. Uygulamanın en önemli özelliklerinden biri de telefonun sesi kısık olsa da zil sesi çaldırması. Çocuk, kendini güvende hissetmediği bir durumla karşılaştığında, bir dokunuşla anne babasının telefonuna imdat çağrısı gönderebiliyor. GPS özellikli akıllı kol saatine yüklenerek de kullanılabilen uygulama ile çocuğun telefonunun pil durumu da görülebiliyor ve ortam sesi de dinlenebiliyor.

2 4 EYEZY FAMILY LOCATION
EYEZY FAMILY LOCATION

Uygulama GPS desteğiyle çocukların ve diğer tüm aile fertlerinin nerede olduğunu tespit etmek için tasarlandı. Kişinin hareketlerini gerçek zamanlı olarak gösteren uygulama, tehlike anında tek bir tuşa basılarak aile fertlerine uyarı da gönderiyor. Ebeveyn kontrolü sayesinde çocukların telefonlarına yüklü olan tüm uygulamaları, atılan mesaj ve resimleri de gösteren program, bu sayede siber zorbalara karşı tedbir almayı da sağlıyor.

3 4 KID SECURITY EBEVEYN KONTROLÜ
KID SECURITY EBEVEYN KONTROLÜ

Çocuğunuzu rahatsız etmeden nerede olduğunu anında görebileceğiniz bu uygulamada bahçe, ev, okul gibi bölgeler atayabiliyorsunuz. Çocuk bu atanan bölgelerin sınırlarını geçtiğinde uygulama anında uyarı gönderiyor. Çocuk telefonu duymadığında da yüksek tonda bip sesi çıkaran uygulama, sosyal ağlara günde kaç saat girildiğini de tespit ediyor. Tehlikeli anlar için SOS düğmesi de olan uygulamanın aile ile özel sohbet bölümü de var.

4 4 IFENCE AİLE VE ÇOCUK TAKİBİ
IFENCE AİLE VE ÇOCUK TAKİBİ

Takip edeceğiniz aile fertlerinin numaralarını bu uygulamaya yükleyerek onların nerede olduğunu görebiliyor ve buradan kendilerine mesaj da atabiliyorsunuz. Çocuklara özel sanal çit de yapabileceğiniz uygulama bu sayede sınırlar aşıldığında uyarı gönderiyor. Aradığınız kişi eğer bir araç içerisindeyse onun bilgisini de veren uygulama, söz konusu kişinin şarj durumunu da bildiriyor. Uygulama, hiçbir özel bilgiyi kaydetmediğinin de garantisini veriyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800