ChatGPT'ye rakip yapay zeka uygulaması sonunda Android'e geldi!

Özellikle pandemi döneminde artan kullanımıyla dikkat çeken ChatGPT'ye rakip olarak, yapay zekanın Android sürümü piyasaya sürüldü. Bu yeni uygulama, Android kullanıcıları için ayrı bir uygulama indirme gerekliliğini ortadan kaldırarak memnuniyet yarattı.

Güncelleme:

Önceden Microsoft Copilot kullanmak için Bing mobil uygulamasını yüklemek gerekiyordu, ancak şimdi Android sürümü sayesinde bu adımı atlamak mümkün.

Microsoft, özel olarak Android kullanıcılarına yönelik Copilot uygulamasını başlattı ve bu yeni uygulama şu anda Google Play Store'da bulunmaktadır. iOS sürümü şu an için mevcut değil, ancak ilerleyen dönemlerde bu konuda gelişmeler olabilir.

Copilot, Microsoft'un Android'deki yeni uygulaması, ChatGPT'ye oldukça benzer özelliklere sahiptir. Chatbot yeteneklerine erişim, DALL-E 3 ile görüntü oluşturma ve e-postalar ile belgeler için metin taslağı oluşturma gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca, ChatGPT'nin aksine, OpenAI'nin en yeni GPT-4 modeline ücretsiz erişim sağlanıyor. 

ChatGPT'ye rakip yapay zeka uygulaması sonunda Android'e geldi! resim: 0

Ek olarak, Copilot uygulamasının Android için tanıtımının Microsoft'un Bing Chat'i Copilot olarak yeniden adlandırmasından yaklaşık bir ay sonra yapıldığını belirtmekte fayda var. Microsoft, Copilot hamlesine ilk olarak yılın başlarında Bing arama motoru üzerinden başladı. ChatGPT benzeri yapay zeka hala Bing üzerinden kullanılabilir, ancak Microsoft, Bing Chat markasını bırakarak Copilot'u bağımsız bir deneyim haline getirdi.

Copilot mobil uygulamalarının tanıtılması, bu deneyimden sonra doğal bir gelişme olarak kabul edilebilir. Henüz iOS sürümü için bir belirti olmasa da, kullanıcılar mevcut Copilot özelliklerine Bing uygulaması aracılığıyla erişebilirler.

Etiketler Android Yapay Zeka
Yorumlar
Kalan Karakter 800