ChatGPT ücretsiz sesli sohbet özelliğini kullanıma sundu

OpenAI, yapay zeka sohbet robotu uygulaması ChatGPT'ye sesli sohbet özelliğini entegre etti. Bu yeni özellik, mobil cihaz kullanıcıları için ücretsiz olarak erişilebilir hale getirildi.

OpenAI, Eylül ayında, Android ve iOS kullanıcılarına ChatGPT ile sesli sohbetler yapma imkanı sunarak, kullanıcılara gerçekçi bir karşılıklı konuşma deneyimi yaşatma olanağı tanıdı.

Bu özellik başlangıçta yalnızca Plus ve Enterprise aboneleri için özel olarak sunulmuştu, ancak şirket, diğer kullanıcı grupları için de bu özelliği kullanıma açma sözü vermişti.

Mobil cihazlardan ücretsiz olarak erişilebiliyor

OpenAI'nın kurucu ortağı Greg Brockman, ChatGPT'deki sesli konuşma özelliğinin mobil cihazlardan ücretsiz olarak erişilebilir hale getirildiğini duyurdu.

Brockman, OpenAI Başkanı görevinden ayrıldıktan sonra bu özelliğin geniş çapta piyasaya sürüldüğünü belirtti.

Şirketin yönetim kurulu, CEO Sam Altman'ı görevden aldıktan sonra, Brockman kendi isteğiyle istifa etti. Bu durum, üst düzey personelin protesto amacıyla istifa etmesi ve diğer çalışanların da Altman'ın görevine iade edilmemesi durumunda toplu istifalarla karşılaşma tehdidiyle karmaşaya neden oldu.

Brockman'ın istifasının ardından kısa bir süre içinde OpenAI, Altman ve Brockman'ın görevlerine geri döneceklerini ve görevlerine iade edildiklerini duyurdu.

Etiketler ChatGPT
Yorumlar
Kalan Karakter 800