Chatgpt artık sesli sohbet özelliği ile geliyor! Yapay zeka ile sohbete hazır mısınız?

Chatgpt, sesli sohbet özelliğini nihayet tüm kullanıcılara açıyor. Bir süredir belirli ülkelerde kullanılan bu özellik sonunda deneme aşamasını başarıyla tamamladı.

Güncelleme:

Chatgpt, sesli sohbet özelliğini nihayet tüm kullanıcılara açıyor. Bir süredir belirli ülkelerde kullanılan bu özellik sonunda deneme aşamasını başarıyla tamamladı. Buna göre Chatgpt artık sesli sohbet özelliği ile karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz ay ücretli olarak sunulan bu özellik artık tüm kullanıcılara sunulmuş durumda.

Chatgpt artık sesli sohbet özelliği ile geliyor! Yapay zeka ile sohbete hazır mısınız? resim: 0

OpenAi, yapay zeka konusunda karşımıza pek çok geliştirmeyi yapan bir model olarak çıkmaya devam ediyor. Yapay zekanın öncüsü olarak kabul edilen Chatgpt ise hayatımıza daha farklı alanlarda girmeye devam ediyor. Buna göre söz konusu Chatgpt Android ve IOS için sesli sohbet özelliğini devreye soktu. Daha önce sadece Plus ve Enterprise üyelerine kullanım sağlatan Chatgpt artık bu özelliği herkese açmış durumda.

Chatgpt sesli konuşma dönemi

Daha önce şirket tarafından yapılan açıklamada birkaç saniyelik duyulan seslerden sonra yapay ses oluşturmanın son derece karmaşık olduğunu ve riskler taşıdığını kabul etmişti. Ancak ilerleyen süreçte bunu geliştirmeye devam eden Chatgpt, sonunda özelliği herkese açmış durumda. Ancak bu ses özelliği ile birlikte özellikle konuşmalara odaklanan bir yapay zeka karşımıza çıkıyor. Bu da bazı riskleri daha geri plana atabiliyor.

Etiketler Yapay Zeka ChatGPT
Yorumlar
Kalan Karakter 800