Assassin’s Creed Mirage oyununda dev adım! Artık iPhone 15 Pro serisi…

Assassin’s Creed sevenlerine müjdeli haber. Oyun dünyasında milat olacak bir karar olan firma, iPhone 15 Pro serisine oyunu taşımaya karar verdi. Bundan böyle Assassin’s Creed Mirage oyunu iPhone 15 Pro serisinde oynanabilecek.

Güncelleme:


Mobil dünyanın en etkili ve güçlü telefonu olarak önceki gün tanıtılan iPhone A17 Pro serisine yılın en merakla beklenen oyunu entegre ediliyor. Yerleşik olarak bu cihazda oynanabilecek olan oyun, Assassin’s Creed fanlarını oldukça heyecanlandırdı.

Assassin’s Creed Mirage yakında iPhone’da

Bir önceki nesle göre %20 oranında daha efektif kullanılan iPhone A17 Pro, ışın izleme desteği ile birlikte son derece harika bir cihaz. Daha önce sadece masaüstü sistemlere geleceği konuşulan Assassin’s Creed Mirage serisi ise yeni iPhone modellerine göre entegre edilecek. Mobil olarak da karşımıza çıkacak olan oyun oldukça ilgi çekiyor.

Assassin’s Creed Mirage oyununda dev adım! Artık iPhone 15 Pro serisi… resim: 0

Mobil dünyaya yılın ilk ayları itibari ile giriş yapmaya hazırlanan oyun ilk olarak karşımıza iPhone 15 serisi ile çıkacak. Aynı zamanda Apple tarafından üretilen cihazda Resident Evil Village, Resident Evil 4 ve Death Stranding gibi oyunlarca 2023 yılının sonlarına doğru kullanıma sunulacak.

Etiketler iPhone
Yorumlar
Kalan Karakter 800