Apple’dan iPhone SE 4 sürprizi!

Apple'ın yeni nesil iPhone planları, tvOS 17'nin dördüncü beta sürümünde ortaya çıktı. Buna göre, eylül ayında iPhone SE 4 tanıtılması bekleniyor.

Güncelleme:

Apple, iPhone 15 serisini Eylül ayında tanıtacak. Yeni iPhone modellerinin lansmanına yaklaşırken, her gün Apple'a ait akıllı telefonlar hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor.

tvOS 17 Beta sürümünde ortaya çıkan bazı kodlar, iPhone 15 serisinin yanı sıra Apple'ın daha önce üretmediği modelleri de işaret ediyor.

Eylülde iPhone SE 4 tanıtımı bekleniyor

Twitter kullanıcısı Aaron, tvOS 17'nin dördüncü beta sürümünde daha önce fark edilmemiş iPhone kodlarını buldu. "iPhone15,4", "iPhone15,5", "iPhone16,1" ve "iPhone16,2" olarak adlandırılan bu kodlar, yeni nesil iPhone modellerine işaret ediyor. Apple'ın işlemcileri ile ilişkilendirilen bu kodlar arasında, "iPhone16,1" ve "iPhone16,2", A17 Bionic işlemcilerini taşıyan iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max (Ultra) modellerini temsil ediyor. Aynı zamanda A16 Bionic işlemcisi ile donatılacak olan iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modelleri, "iPhone15,x" serisine dahil olacak.

tvOS 17 beta sürümünde ayrıca "iPhone14,1" ve "iPhone14,9" olarak adlandırılan iki farklı iPhone modeli daha listeleniyor. Henüz duyurulmamış olan bu modeller, A15 Bionic işlemci ailesinin bir parçası olarak görünüyor. Ancak bu iki modelin ne olduğunu kesin olarak tanımlamak zor.

Apple’dan iPhone SE 4 sürprizi! resim: 0

Gizemli modeller ve iPhone SE 4 iddiaları

Bu gizemli modellerle ilgili birçok iddia bulunuyor. Bazı analistlere göre, henüz açıklanmamış olan telefonlar 4. nesil bir iPhone SE'ye işaret edebilir. Söylentilere göre, Apple yeni iPhone SE modelini Type-C bağlantısı ve A15 Bionic işlemci ile sunabilir. Bu telefonun bugüne kadar gecikme sebebinin Type-C bağlantısının eklenmesi olduğu belirtiliyor.

Daha önceki söylentilere göre, Apple'ın iPhone X gövdesini temel alan daha büyük bir ekranlı iPhone SE modeli tanıtacağı ifade edilmişti. Sonrasında bu telefonun 2024 yılına ertelendiği söylense de, Eylül ayındaki etkinlikte iPhone SE 4 modelinin tanıtılacağına dair beklentiler bulunuyor.

Etiketler iPhone Apple
Yorumlar
Kalan Karakter 800