Apple'dan iPhone kullanıcılarına müjde! O özellik 2 yıl daha ücretsiz...

Apple, iPhone 14 serisi ile birlikte tanıttığı acil yardım gönderme özelliğini, kullanıcılarına 2 yıl daha ücretsiz sunma kararı aldı. İşte özellikle ilgili detaylar...

Şebeke erişiminin zayıf olduğu alanlarda acil durumda olan kullanıcılar, iPhone 14 ve 15 modelleri aracılığıyla uydu üzerinden yardım ekiplerine mesaj göndererek destek talep edebiliyor.

Apple, bu özelliği iPhone 14 ve 15 sahiplerine iki yıl boyunca ücretsiz olarak sunacak. Ancak, ücretsiz erişim süresinin sona erdiğinde bu hizmet için ne kadar bir ücret talep edileceği konusunda henüz bir bilgi verilmedi.

Apple'dan iPhone kullanıcılarına müjde! O özellik 2 yıl daha ücretsiz... resim: 0

İki yıl daha ücretsiz

Apple'ın küresel iPhone ürün pazarlamasından sorumlu başkan yardımcısı Kaiann Drance, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Los Angeles'ta arabası 400 metrelik bir uçurumdan düştükten sonra kurtarılan bir adamdan İtalya'daki Apenin Dağları'nda bulunan kayıp yürüyüşçülere kadar, müşterilerimizin başka türlü ulaşamayacakları acil durum müdahale ekipleriyle bağlantı kurabildiklerine dair hikayeler duymaya devam ediyoruz."iPhone 14 ve iPhone 15 kullanıcılarının bu çığır açan hizmetten iki yıl daha ücretsiz olarak yararlanabilecek olmalarından dolayı çok mutluyuz." 

Etiketler iPhone Apple
Yorumlar
Kalan Karakter 800