Apple Watch 9'un tanıtım tarihi belli oldu!

Merakla beklenen Apple Watch 9 için tanıtım tarihi belli oldu. Peki Apple Watch 9 ne zaman tanıtılacak?

Apple Watch 9'un tanıtımı, iPhone 15 ile aynı etkinlikte gerçekleşecek. Apple, bu hafta Bluetooth ürün veritabanına 2023 watchOS sistemi için yeni bir liste ekledi. Liste, Apple Watch 8, Apple Watch SE ve Apple Watch Ultra gibi modellerin yanı sıra henüz adı belirlenmemiş bir cihazı içeriyor. Büyük olasılıkla bu, Apple Watch 9 modeline işaret ediyor.

Apple Watch 9 ne zaman tanıtılacak? 

Apple, geleneksel olarak Eylül ayında yeni iPhone modellerini tanıttığı etkinliklerde aynı zamanda yeni akıllı saatlerini de tanıtıyor. Bu yeni liste, Apple'ın bu planında bir değişiklik yapmadığını gösteriyor. Dolayısıyla, 13 Eylül tarihinde iPhone 15 modelleriyle birlikte Apple Watch 9 ve Apple Watch Ultra 2'nin tanıtımını bekleyebiliriz.

Farklı renk seçenekleri

Yakında tanıtılacak olan yeni akıllı saat modelleri hakkında pek çok iddia ortaya atılmış durumda. Örneğin, Apple Watch 9 modeli S9 işlemciyle gelecek ve pembe gibi yeni bir renk seçeneği sunacak.

Apple Watch 9'un tanıtım tarihi belli oldu!  resim: 0

Ayrıca, yaklaşan etkinlikte Apple Watch Ultra 2 modeli de gösterilecek. Bu model, ekstrem sporlar için tasarlanmış bir akıllı saat ve ikinci neslinde daha koyu bir titanyum çerçeveyle gelecek. Üçüncü nesil Apple Watch SE'nin ise en erken 2024 yılında tanıtılması bekleniyor.

Apple Watch ailesi için en büyük değişiklik bir sonraki nesil ile gelecek gibi görünüyor. Bu yeni nesil saatlerde, iPhone modellerinde olduğu gibi "X" takısı alarak önemli tasarım değişiklikleri bekleniyor. Apple'ın yeni akıllı saatlerinde ekran çerçevesi ve kordon tasarımında yeniliklere gitmesi bekleniyor.

Etiketler Apple akıllı saat
Yorumlar
Kalan Karakter 800