Apple Vision Pro ile yeni bir dünya başlıyor! Tüm iPhone uygulamaları kullanılacak

Apple sanal gerçeklik gözlüğü Apple Vision Pro merakla bekleniyor. Apple'ın karma gerçeklik gözlüğü iPhone uygulamalarıyla uyumlu olacağı açıklandı. İşte Apple Vision Pro ile ilgili detaylar...

Güncelleme:

Apple, iPhone 15 ve diğer yeni ürünlerin tanıtılacağı "Wonderlust" adını verdiği etkinliğe sadece birkaç gün kala heyecan dorukta. Tüm dünya bu etkinliği merakla bekliyor ve özellikle Apple Vision Pro adlı yüksek teknolojiyle donatılmış karma gerçeklik gözlüğü büyük ilgi görüyor. Bu etkinlikte tanıtılacak olan Apple Vision Pro, kullanıcılara muhteşem bir deneyim sunacak ve özellikle iPad ve iPhone kullanıcıları için heyecan verici bir gelişme olacak.

Artırılmış ve sanal gerçeklik gözlükleri giderek hayatımıza daha fazla entegre oluyor ve bu alanda teknoloji devi Apple da yerini aldı. Apple, Haziran ayında karma gerçeklik gözlüğü Apple Vision Pro'yu duyurdu. Gözlük, sunduğu özelliklerle kullanıcıları yeni bir dünyaya taşıyacak. Bluetooth cihazlarla birlikte çalışabilen bu gözlük, adeta bir bilgisayar veya TV gibi işlev görerek yeni bir dönemi başlatıyor.

Apple Vision Pro ile yeni bir dünya başlıyor! Tüm iPhone uygulamaları kullanılacak resim: 0

App Store uygulamalarını destekliyor

Apple Vision Pro, lansman sırasında kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış bir App Store'a sahip olacak. Şirket, bu gözlüğün işletim sistemi VisionOS için geliştirilen özel uygulamaların yer aldığı yeni bir App Store'un geleceğini duyurdu. 

Apple, Vision Pro'nun App Store'unun yüzbinlerce iPad ve iPhone uygulamasını destekleyeceğini belirtti. Ayrıca, "çoğu" iPad ve iPhone uygulamasının VisionOS üzerinde sorunsuz çalışacağını ekledi.

Apple, VisionOS'un geliştirici beta sürümünün bu sonbahardan itibaren yeni App Store'u içereceği de belirtildi. 

Etiketler iPhone Apple
Yorumlar
Kalan Karakter 800