Apple kullanıcılarına müjde! iOS 17.5 yayınlandı

Apple, sonunda iOS 17.5 ve iPadOS 17.5 güncellemelerini yayınladı, bu güncellemeler tarihi yeniliklerle dolu.

Güncelleme:

Yeni sürümler, iOS 17.4/iPadOS 17.4’ün ardından iki ay sonra geldi ve Avrupa'daki kullanıcılar için sideloading (APK yükleme) desteği gibi özelliklerle dikkat çekiyor.

iOS 17.5 ile birlikte, Apple App Store'un kilidini açıyor. Bu özellik ilk etapta sadece Avrupa Birliği'nde geçerli olacak ve kullanıcılara App Store dışından uygulama indirme imkanı sağlayacak. iPhone ve iPad kullanıcıları, yeni güncelleme ile doğrudan geliştirici web sitelerinden uygulama indirebilecekler.

İnternet bağlantısı olmadan içerik okunabilecek

iOS 17.5 ayrıca, Apple News+ için çevrim dışı desteği de getiriyor. Kullanıcılar, internete erişimleri olmadığında bile günlük haber akışına ve News+ içeriğine erişebilecekler. Bu özellik, kullanıcıların herhangi bir internet bağlantısı olmadığında istedikleri içerikleri okumalarına olanak tanıyacak.

Bir diğer önemli yenilik ise platformlar arası takip bildirimleri. Bluetooth algılama özelliğini kullanan iOS ve iPadOS kullanıcıları, bir takip cihazına yaklaştıklarında uyarılacaklar. Bu özellik, kullanıcıların kendilerini takip eden AirTag sahiplerini belirlemelerine yardımcı olacak.

Güncellemeler şu anda küresel çapta kullanıma sunulmuş durumda. Ancak ülkemizdeki tüm modellerde görünmesi birkaç günü alabilir.

Etiketler iPhone Apple
Yorumlar
Kalan Karakter 800