Apple Arcade fiyatlarına da zam geldi

Geçtiğimiz ay, sektör lideri teknoloji şirketi Apple, sunmakta olduğu bazı hizmetlerde fiyat artışlarına gitmişti. Bugün ise Apple'ın abonelik esaslı oyun servisi Apple Arcade, Türkiye fiyatlarında bir güncellemeyle karşılaştı.

Geçtiğimiz ay, sektör lideri teknoloji şirketi Apple, bazı hizmetlerinde fiyat güncellemeleri yapmıştı. Apple'ın abonelik modeline dayalı oyun servisi olan Apple Arcade, Türkiye fiyatlarında da bir artış oldu. 

Apple Arcade fiyatı ne kadar oldu? 

Apple Arcade'in Türkiye fiyatı artık aylık 69,99 TL olarak güncellendi, önceki fiyatı ise 34,99 TL idi. Bu değişiklik, Arcade kullanıcı sayısının ülkemizde sınırlı olmasına rağmen, özellikle Apple TV ve diğer cihazlar üzerinden kontrolcü ile çok oyunculu oyunları sevenler için dikkat çekici.

Apple Arcade, iOS, macOS ve tvOS cihazları için özel olarak seçilmiş, reklamsız ve iç satın alımları içermeyen bir dizi oyunu içeren bir abonelik tabanlı oyun servisidir. Apple Arcade aboneleri, serviste bulunan tüm oyunlara sınırsız erişim hakkına sahiptir ve bu oyunları iPhone, iPad, Mac ve Apple TV cihazlarında oynayabilirler.

Etiketler Apple oyun
Yorumlar
Kalan Karakter 800