AirPods Pro'ya işitme cihazı özelliği geliyor! Nasıl kullanılacak?

Apple'ın kablosuz kulaklık serisi AirPods Pro'ya işitme cihazı modu ekleneceği iddia ediliyor. ABD merkezli teknoloji devinin, WWDC 2024 konferansında iOS 18 ile bu yeni özelliği duyurması bekleniyor.

Apple, AirPods kablosuz kulaklıklarına işitme cihazı özellikleri eklemeye hazırlanıyor. Bloomberg'in raporlarına göre, ABD merkezli teknoloji devi, bu yıl piyasaya sürülecek olan iOS 18 güncellemesiyle birlikte, AirPods kulaklıklarına özel bir işitme cihazı modunu kullanıcılara sunabilir.

AirPods şu anda, 2018'de iOS 12'nin bir parçası olarak piyasaya sürülen "Canlı Dinleme" özelliğini içeriyor. Bu özellik, iPhone tarafından kaydedilen sesi gerçek zamanlı olarak AirPods'a ileterek kullanıcılara müzik dinlerken çevre seslerini duyabilme imkanı sağlıyor. 

Konuşma Güçlendirme modu

Şirket ayrıca 2021'de tanıtılan "Konuşma Güçlendirme" modu ile kullanıcıların kulaklıkları takılıyken konuşmaları daha net bir şekilde duymasını sağladı. 

Apple'ın, Haziran ayında düzenlenecek olan WWDC 2024 etkinliğinde iOS 18 işletim sistemini ve AirPods Pro için özel işitme cihazı modu özelliğini tanıtması bekleniyor. 
 
 
 
 
 

Etiketler Apple Airpods
Yorumlar
Kalan Karakter 800