5 farklı dil seçeneği: ChatGPT'ye görme, duyma ve konuşma özelliği geliyor!

OpenAI, ChatGPT'nin yeteneklerini genişleterek, görme, duyma ve konuşma özelliklerini eklemeyi planladığını duyurdu. Bu güncelleme, kullanıcıların sesli olarak sorular sormasına ve sesli yanıtlar almasına olanak tanıyacak.

ChatGPT, metinleri sesliye dönüştürme yeteneği kazanacak, böylece kullanıcılar metin sorularını sesli olarak iletebilecekler ve görsel sorular sormak için bir görseli yükleyebilecekler.

5 farklı dil seçeneği

Bu yeni özellikler, 5 farklı dilde kadın ve erkek sesi seçeneği sunarak hizmet verecek. OpenAI, bu ses seçenekleriyle metinleri sesli olarak okuyarak yapay zeka robotundan sesli mesajlar almanıza olanak tanıyacak. Ayrıca, Whisper AI adlı bir sesli metin yazıya dönüştürme uygulaması da bu genişletmeye entegre edilecek.

Kullanıcılar, Amerikan aksanlı kadın veya erkek seslerini seçebilecekler ve bu sesler çocuklara masal anlatma, yemek masasında sorunları çözme gibi farklı amaçlar için kullanılabilecek.

Ancak, görsel arama özelliği bazı gizlilik riskleri taşıdığından, OpenAI, insanların fotoğraflarını yükleyerek analiz yapmasını sınırlayacak.

Öğrenilen bilgilere göre bu özellikler, başlangıçta ücretli kullanıcılara sunulacak ve daha sonra tüm kullanıcılara açılacak.

Etiketler Yapay Zeka ChatGPT
Yorumlar
Kalan Karakter 800