2023’te satın alabileceğiniz en iyi laptoplar!

2023 yılının son çeyreğinde yepyeni kategorilerde pek çok laptop satışa sunulacak. Bunlar arasında hala satışta olanlar da mevcut. 2023’te sizlerin de satın almak isteyeceği bir laptop listesi hazırladık. İşte detaylar…

Güncelleme:

2023 yılının son çeyreğinde ile birlikte teknolojiye doymaya hazır mısınız? Her anlamda teknolojinin çok ileri bir boyuta gitmesi özellikle laptop sektörünü de etkiledi. Listemizde ise pek çok Macbook ve Chromebook var. İşte detaylı listemiz…

·        Apple MacBook Air (13,6 inç, M2)

·        Microsoft Surface Dizüstü Bilgisayar Go 2

·        Dell XPS15 (9530)

·        Lenovo Yoga 9i

·        Lenovo Legion Slim 7i (Gen 8)

Bu ürünler şuan için alabileceğiniz en iyi laptoplar arasında yer alıyor. Microsoft ise bu anlamda en çok tercih edilen ürünlere dair bir duyuru da yaptı. Microsoft Surface Laptop Go 3 ve Surface Laptop Studio 2 laptoplarının yeni sürümlerinin satışa sunulduğunu da duyurdu.

2023’te satın alabileceğiniz en iyi laptoplar! resim: 0

2023 laptoplarda büyük gelişmelere gebe

Apple tarafından 2023 yılında 3 yeni farklı Macbook tanıtılırken Microsoft’ta bu anlamda geri adım atmış değil. Laptoplar açısından harika bir yıl olacak olan 2024 yılında fiyat olarak da ülkemizdeki fiyatların takip edilmesi önemlidir. Gelişen teknoloji ile birlikte laptopların daha hızlı, daha pratik ve daha cazip bir hale gelmesi de bekleniyor.

Masaüstü bilgisayar sevenler ise bu yıl taşınabilir ekranların keyfini sürmeye hazırlanabilir. Çünkü artık taşınabilir ekranlar sektörde adını duyurmaya başlayacak.

Etiketler bilgisayar laptop
Yorumlar
Kalan Karakter 800