Uyku apnesine yeni çözüm: “Samsung akıllı saatler”

Samsung akıllı saatler artık uyku apnesini tespit edebilecek. Peki, bu özellik nasıl kullanılacak?

Güncelleme:

Dünyanın en büyük teknoloji devleri arasında gösterilen Samsung artık uyku apnesini tespit edebilecek. Yeni özelliği ile karşımıza çıkan akıllı telefon, uyku apnesine çözüm olabilecek mi?

Uyku apnesine yeni çözüm: “Samsung akıllı saatler” resim: 0

Oldukça basit bir özellik ile birlikte Samsung markasının akıllı saatleri uyku apnesini tespit edebiliyorlar. Basit kullanım deneyimi ile ön plana çıkan Samsung akıllı saatler, bu özellikleri ile birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi de başardı. Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 6 özellikleri arasında artık uyku apnesi tespiti bulunuyor. Eğer sizler de uyku apnesi sorunundan muzdaripseniz o halde akıllı saatler vasıtası iel uyku apnesini kontrol edebilirsiniz.

Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 6 uyku apnesini tespit ediyor

Samsung Healt Monitör ile birlikte uyku apnesine ilişkin pek çok çözüm sunulacak. Ekranda belirtilen sayılar sizlerin uyku apnesi derecenizi dahi söyleyecek.

  • Hafif uyku apnesi 5 – 15
  • Orta uyku apnesi 15 – 30
  • Ağır uyku apnesi 30 ve üzeri

Şeklinde belirtilecek olan cihazda sağlık kısmının düzgün çalışarak sizlere en iyi sonuçları göstermesi bekleniyor. Böylece akıllı saatler ve teknoloji ile birlikte sağlık konusunda da önemli adımların atılmasına devam ediliyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800