Saç bakımında yeni dönem: Bal ile gelen güç!

Bakımlı saçlara sahip olmayı özlediniz mi? O zaman bal ile bakımlı ve güçlü saçlara sahip olabilirsiniz. Günün her saatini kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız detayları haberimizden öğrenebilirsiniz…

Güncelleme:

Doğanın en önemli mucizelerinden bir tanesi olan balın saçlara da iyi geldiği kanıtlandı. Saç bakımında etkin rol oynayan bal, hayalinizdeki saçlara sizi kısa sürede kavuşturabilir. Peki, bal bunu nasıl yapıyor?

Bal ile saç ve saç derisi daha güçlü

Bal ile saçlarınız daha güçlü bir hale geliyor. Hücrelerin yenilenmesini hızlandıran bal, saç derisini de pürüzsüz hale getiriyor. Aynı zamanda cilt enfeksiyonlarını da önleyen etkisi ile birlikte bal ile oluşturulan karışımları siz de denemelisiniz.

Saç bakımında yeni dönem: Bal ile gelen güç! resim: 0

Kuruyan saçlar için de oldukça etkili olan bal, güneş ışığına maruz kalan saçları yeniden güçlendirmek için harika bir tercih.

Propolis denediniz mi?

Kişisel bakım ürünlerinden olan propolis içerisinde B1, B2 ve E vitaminleri bulunuyor. Bunlar da sizlerin saçlarını daha hızlı uzatmaya yarıyor. Bakımlı, uzun ve gür saçlar için sizler de propolisi tercih edebilirsiniz.

Arı sütünden gelen mucize

Arıların sadece balı değil aynı zamanda sütü de başka bir mucize. İçerdiği biotin, folik asit ve inositol ile birlikte saç diplerini rahatlatan arı sütü, saç derisini de nemlendirir. Güçlü saç telleri için harika bir fırsat olan arı sütü ile kendinizi şahane hissedeceksiniz.

Etiketler Bakım
Yorumlar
Kalan Karakter 800