Öksürük krizine yakalanıyorsanız bunu mutlaka yapın! Öksürüğü anında kesiyor!

Kış aylarının gelmesi ile birlikte grip, nezle ve öksürük gibi durumların şikayetlerinde ciddi artışlar göze çarpıyor.

Güncelleme:

Kış aylarının gelmesi ile birlikte grip, nezle ve öksürük gibi durumların şikayetlerinde ciddi artışlar göze çarpıyor. Buna göre havaların soğuması bu tür hastalıları adeta tetikledi. Çevrenizdeki kişilerden dahi bulaşan öksürük ile ilgili hiç bilinmeyenler de bir bir ortaya çıkmaya başladı. Özellikle kış aylarının vazgeçilmez içeceği olan “kış çayı” sizi kurtaran en büyük etken olarak dikkat çekiyor.

Kış çayının içerisinde 15 farklı bitkinin bulunduğunu biliyor musunuz? Üstelik bu bitkiler hastalıklara karşı da önemli bir direnç oluşmasını sağlıyor. Artan grip ve soğuk algınlığı ile birlikte içerisinde 15 farklı bitkinin olduğu kış çayı adeta ilaç gibi şifa dağıtıyor. Aktarların da şiddetle tavsiye ettiği kış çayını tüketen kişilerin öksürüğü anında kesiliyor.

Öksürüğün kış ilacı bulundu: “Kış çayı”

Kış aylarının gelmesiyle birlikte çoğu şehirde havalar iyiden iyiye soğudu. Başta soğuk algınlığı dönemi ile başlayan süreçte ise karşımıza öksürük, grip ve nezle gibi birbirinden farklı pek çok rahatsızlık çıkıyor. Özellikle antibiyotik kullanmak istemeyen kişiler de bu anlamda çareyi kış çayında arıyor. Son günlerde aktarlardaki en büyük yoğunluğun sebebi ise kış çayı olarak görülüyor.

Aktarlar ise öncelikli olarak ıhlamur verildiğini ancak onun fayda etmediği durumlarda 15 farklı bitkiden oluşan kış çayının verildiğini söylüyorlar. Kış çayının içerisinde ise tarçın, zencefil, ıhlamur, papatya, hatmin çiçeği gibi birbirinden farklı pek çok bitkisel ürün bulunuyor.

Etiketler Sağlık
Yorumlar
Kalan Karakter 800