Kilo vermek isteyenlere kabak detoksu müjdesi! Bu yöntemle kilo vermek çok kolay!

Kabak, düşük kalorisi ile diyet sofralarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Pek çok faydası bulunan kabak ile zayıflamakta çok kolay. İşte detaylar…

Güncelleme:

Kabak ile yağlarınızı kolayca yakın. Yağ yakmayı kolaylaştıran kabak detoksu aynı zamanda vücuttaki zararlı oksidanları da atmanızı sağlıyor. Vitamin ve mineral deposu olan kabak, vücudun temizlenmesine de katkı sağlıyor. Ancak tek şart doğru bir beslenme programı!

Kilo vermek isteyenlere kabak detoksu müjdesi! Bu yöntemle kilo vermek çok kolay! resim: 0

Kabağın kalorisi oldukça düşük iken içerdiği vitamin değeri de bir o kadar yüksek. Hal böyle olunca diyet sofralarının vazgeçilmezi olmaya aday bir besin olarak karşımıza çıkıyor. Hafif bir şekilde pişirerek tüketeceğiniz kabağın 100 gramı sadece 45 kalori.

Kabak adeta vitamin saçıyor

Kabağın içerisinde pek çok farklı vitamin bulunuyor. Bunlar:

·        A

·        B1

·        C

·        E

·        K

Vitaminleri ile birlikte demir, magnezyum, bakır gibi pek çok mineral var. Karoten dahi içerisinde bulunan kabak adeta içerisinden vitamin fışkıran bir yiyecek olarak karşımıza çıkıyor. Sadece kilo vermek için değil aynı zamanda kalp, göz ve cilt sağlığı için de oldukça faydalı.

Yaz aylarında fit kalmak isteyen kişiler ise kabak detoksu yapıyor. Uzun süre kilo vermiş ve sabit bir noktada kalarak kilosunun yerinde saydığı insanlar da kabak yiyecek kilolarından kurtulabilir. Bol su tüketimi ile birlikte sadece 3 gün uygulanan bu detoks ile birlikte sağlıklı bir vücuda sahip olmakta mümkün.

Etiketler Diyet Sağlık
Yorumlar
Kalan Karakter 800