Estetik operasyonda küçük dokunuşlar ile büyük değişim zamanı

Son yıllarda estetik yaptıranların sayısı yaptırmayanları yakalamak üzere. Hatta belki de geçmiştir bile. Ancak kimi estetikler çok belli olurken kimileri ise neredeyse hiç belli değil. İşte estetik operasyonlar için küçük ama insanlar için büyük değişimin sırrı!

Güncelleme:

Artan estetik müdahale sayısı ile birlikte insanların özellikle yüz bölgelerine bazı küçük dokunuşlar yaptırdığı görülüyor. Özellikle son zamanların en büyük trendi olan badem göz estetiğine ilgi her geçen gün artıyor. Küçük ve doğal dokunuş ile değişimi yakalamak isteyen kişiler ise soluğu estetik uzmanlarında alıyor.

Son günlerin en trend estetik operasyonu: “badem göz estetiği”

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Altuğhan Cahit Vural; operasyonun 30 dakika sürdüğünü ve istendiği takdirde lokal anestezi altında da yapılabildiğini söyledi. Hem alt hem de üst göz kapağına müdahale edildiğini söyleyen Vural, operasyonun göz çevresindeki kırışıkları ortadan kaldırdığını ifade etti.

Estetik operasyonda küçük dokunuşlar ile büyük değişim zamanı resim: 0

Uzun süre kalıcılık için badem göz estetiği şuan için ülkemizde zirvede. 30 dakika süren operasyon ile birlikte badem göz estetiği tamamlanır.

Badem göz estetiği nasıl yapılır?

·        Göz bölgesinin dışı lokal anestezi ile uyuşturulur.

·        Uygulama bölgesi kalemle işaretlenir.

·        Göz kenarlarında biriken deriler alınır.

·        Göz kenarları yukarı doğru taşınır.

·        Son olarak ise ince bir dikiş ile dikilir.

30 – 60 dakika süren operasyon sonrasında hasta kırışıklıklarından kurtularak birkaç yaş birden gençleşmiş olur.

Etiketler estetik
Yorumlar
Kalan Karakter 800