Canan Karatay açıkladı: “Tüketeni zıpkın gibi, dipçik gibi yapıyor!”

Prof. Dr. Canan Karatay, gündeme damga vurmaya devam ediyor. Son olarak ise İbn-i Sina’dan Saraçoğlu’na kadar herkesin tavsiye ettiği o ürün…

Güncelleme:

Yaptığı, konuştuğu ve gittiği yerler ile olay olan Prof. Dr. Canan Karatay, Türk mutfağına adım atmaya devam ediyor. Özellikle sağlıklı beslenme konusunda pek çok kişiyi etkilemeyi başaran Karatay, bu sefer ise öyle bir tavsiye de bulundu ki herkes şaştı kaldı. İşte detaylar…

Sağlıklı yaşamın sırrı sağlıklı beslenmeden gelir. Özellikle doğru beslenme ile birlikte ideal kiloya ulaşmak son derece kolaydır. Özellikle bu hedefe ulaşmak için doğru beslenme yapmanın önemi de her geçen gün daha da anlaşılıyor.

Karatay tavsiye etti, kapış kapış satıldı!

Ünlü beslenme uzmanı Canan Karatay son olarak ise “bunu tüketmeyenin evinden ilaç eksik olmaz” dedi. İşte bunun akabinde ise çörek otu yağı tavsiyesi bulundu. Özellikle günlük yaşantıda tüketilen çörek otu yağı, Orta Doğu ve Güney Asya’da pek çok kişi tarafından tüketilen bitkisel bir yağ olarak karşımıza çıkıyor. Ancak son yıllarda ünü tüm dünyaya yayılmış durumda.

Canan Karatay açıkladı: “Tüketeni zıpkın gibi, dipçik gibi yapıyor!” resim: 0

Mucize çözümün adı “çörek otu yağı”

Yapısında içerdiği yüksek miktardaki antioksidanlar ile birlikte vücudu her türlü zararlara karşı korur, organları dinç tutar. Özellikle yaşlanmayı geciktiren yapısı ile birlikte hücreleri yenilemesi de oldukça rağbet görmektedir. Özellikle vücutta dolaşan zararlı maddeleri yok eden çörek otu yağı adeta vücudu gençleştirerek bir doping etkisi bırakır. Ayrıca astım gibi solunum yolu hastalıklarına da iyi gelir.

Yorumlar
Kalan Karakter 800