20’li yaşlara geri dönmek bu yiyeceklerle mümkün!

Birçok insan gençleşmek isterken bunun için servet ödemeye razı olanlar dahi var.

Güncelleme:

Birçok insan gençleşmek isterken bunun için servet ödemeye razı olanlar dahi var. İşte bu noktada yapılan araştırmalar insanların 7 yıl daha yaşlı bir kalbe sahip olduklarını gün yüzüne çıkartıyor. İnsanların kalplerine bağlı olarak bazı hastalıklarda da artışlar olduğu görülüyor. İşte burada bazı yiyeceklerin ömrü uzattığı ve gençleştirdiği görülüyor. İşte detaylar…

İnsanlarda son zamanlarda bazı hastalıklarda ciddi oranda artışlar görülüyor. Bu hastalıkların başında da kalp sağlığını bozanlar geliyor. Kolestrolden yüksek tansiyona, diyabetten obeziteye kadar pek çok hastalık insanlarda giderek yaygınlaşıyor. İşte bu hastalıkların etkilerinden kurtulmak ve daha genç görünmek artık mümkün.

Gençleşmenin iksiri bulundu!

Yapılan araştırmalarda insanların sağlığını olumlu etkileyen onları gençleştiren pek çok veri elde ediliyor. Bunlardan bir tanesi Penn State’de yapıldı ve rooibos çayının stresi azalttığını ve kalp sağlığını müthiş derecede etkilediğini ortaya çıkardı. Bunun yanında başka bir araştırmada ise yoğurdun faydaları sayılmaya başlandı. Özellikle yoğurdun hipertansiyona çok iyi geldiği vurgulandı. Bunların haricinde tatlı patates, filizlenmiş sarımsak, badem, ketem tohumu, haşlanmış fıstık, avokado, yabani somon gibi yiyeceklerin de sağlık için vazgeçilmez olduğu ifade ediliyor.

Etiketler Sağlık
Yorumlar
Kalan Karakter 800