10 dakikada pürüzsüz ciltlere sahip olmak ister misiniz? Sivilce, güneş lekesi, iz ve daha fazlası…

10 dakikada bebek gibi ciltlere kavuşmak istiyorsanız eğer o zaman acele edin. Günde bir defa yapacağınız bu uygulamalar sizin hayatınızı kökten değiştirecek.

Güncelleme:

Cildinizde yara, iz, leke, güneş lekesi gibi farklı desenler varsa eğer doğru yerdesiniz. Çünkü pürüzsüz ciltlere sahip olmak aslında sanıldığı kadar zor değil. Sadece doğru işlemi yapmanız yeterli. Peki, pürüzsüz ciltlere nasıl ulaşabilirsiniz? İşte yanıtı…

1.      Karbonat maskesi

Karbonat maskesi ile birlikte cildinizi kirlerden arındırabilirsiniz. Aynı zamanda cildi de temizleyen maske sivilce ve akne gibi lekelere iyi gelir.

2.      Yulaf unu maskesi

Vitamin açısından zengin olan yulaf unu cildi fazlası ile besler. Cilt lekelerini de açar. Evde bulunan malzemeler ile rahatça yapabilirsiniz.

10 dakikada pürüzsüz ciltlere sahip olmak ister misiniz? Sivilce, güneş lekesi, iz ve daha fazlası… resim: 0

3.      Zerdeçal maskesi

Zerdeçal ise cildinizin tonunu eşitlemeye yarar. Kalsiyum, magnezyum ve c vitamini ile birlikte cildinizdeki farklı renk tonlarını ayarlamanızı sağlar.

Aynı zamanda bu maskeler haricinde sizler Hindistan cevizi yağı, sarı kantaron yağı, avokado yağı, kayısı çekirdeği yağı gibi bitkisel çözümlerde vardır.

Vücudunuzun ilk günkü gibi hassas, pürüzsüz ve lekelerden arınması için bu karışımları günde 1 defa dahi olsa denemelisiniz. Uygulamalarınızın sonunda 2 haftalık süreçte bariz farkı sizler de göreceksiniz. Sadece 10 dakikanızı alacak olan bu işlemler ile birlikte pürüzsüz bir cilde kavuşacaksınız.

Etiketler Sağlık cilt
Yorumlar
Kalan Karakter 800