Bigo Live nedir? Bigo Live ile para kazanma

Bigo Live, canlı yayın açılabilen bir sosyal medya platformudur. 400 milyondan fazla kullanıcı olan Bigo Live’da, kullanıcılar yayın açarak para kazanabiliyor. Peki, Bigo Live’da nasıl para kazanılıyor?

Güncelleme:

Bigo Live nedir?

Bigo Live, yapay zeka destekli global bir canlı yayın sosyal medya platformudur. Bigo Live, Mart 2016’da kullanılmaya başlanmıştır.

150’den fazla ülkede kullanılan Bigo Live’ın 400 milyondan fazla kullanıcısı vardır. Bigo Live üyesi kullanıcılar, yeteneklerini sergilemek, sevdikleri anları paylaşmak, dünyanın her yerinden insanlarla bağlantı kurmak için canlı yayın yapabilirler.

Bigo Live para kazanma

Canlı yayın yapan kullanıcılar aynı zamanda çeşitli yollarla para da kazanabilmektedirler. Bu yazımızda Bigo Live’dan nasıl para kazanacağınız hakkında bilgi vereceğiz.

Resmi yayıncı olarak çalışarak Bigo Live’da para kazanın

Bigo Live’da resmi yayıncı olarak para kazanabilirsiniz. Resmi yayıncı olarak canlı yayın yaparak aylık hedefe ulaştığında gelir elde edebilirsiniz. Kazandığınız para, takipçi sayısı, yayın için harcanan zaman gibi faktörlere bağlıdır. Bigo Live yayıncılarının ayda ortalama 5 bin dolar kadar kazandıkları bilinmektedir.

Bigo Live ajansına başvurarak para kazanın

Sanatçı, influencer gibi yeterli sayıda tanıdıklarınız varsa, işe alım görevlisi yani ajans olarak Bigo Live’da çalışabilirsiniz. Bigo Live’a, Bigo Live Ajansı olarak ne kadar çok yayıncı getirirseniz, o kadar çok  komisyon ve ekstra gelir alabilirsiniz.

Sanal hediyeleri Bigo Live’da nakde çevirerek para kazanın

Bigo Live’da para kazanmanın bir diğer yolu da sanal hediyeleri nakit paraya çevirmektir. Takipçilerinizin gönderdiği sanal hediyeleri ‘fasulye’ye dönüştürerek, hediyeleri gelire çevirebilirsiniz. Bigo Live’da ne kadar popülerseniz ve ne kadar çok kişi yayınıza katılıyorsa o kadar çok fasulye kazanırsınız. Bigo Live içinde 1 ABD doları=210 fasulyeye denk gelmektedir.

Referans programına katılarak Bigo Live’dan para kazanın

Bigo Live canlı yayın platformu zaman zaman ‘arkadaşına tavsiye et’ programı veya referans programı sunmaktadır. Bigo Live uygulamasına arkadaşlarınızı davet ederek para kazanabilirsiniz. Bigo Live içerisinde farklı programlara katılarak, sosyal medyada soru cevap etkinliklerine katılarak kazandığınız fasulye ödüllerini elmasla değiştirerek, farklı yayıncı arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Youtube ile para kazanmaYoutube ile para kazanmaDünyanın en popüler platformlarından olan Youtube’de para nasıl kazanılır? Youtube’dan para kazanma şartları nelerdir? Youtube shorts para kazandırıyor mu?

 

Etiketler para kazanma
Yorumlar
Kalan Karakter 800