Yenilenen Opel Corsa'nın Türkiye'de satışa sunulacağı tarih netleşti!

Opel'in uzun yıllardır üretimde olan küçük hatchback modeli Corsa, geçtiğimiz aylarda yenilendi. Modelin Türkiye'ye geliş tarihi, bir süredir gizlenen yeni Corsa'nın detaylarıyla birlikte netlik kazandı. İşte yeni Corsa ve detayları...

Güncelleme:

Özellikle 90'lı yıllarda büyük bir ilgi gören Corsa, 4 kapılı hatchback, 2 kapılı coupe ve 2 kapılı van modelleri ile beğeni toplamıştı. Model ailesi yıllar geçtikçe yenilendi ve günün gereksinimlerine uygun hale geldi. İlk zamanlarında mini hatchback olarak ortaya çıkan Corsa, zamanla her açıdan kullanıcılarını memnun edecek bir otomobil haline geldi.

Opel'in yenilenen ön yüzünden ilham alan yeni model, büyük bir siyah ızgaraya sahip. Bu siyah ızgarayı iki yanından yeni karakteristik ön farlar tamamlıyor. Farların LED teknolojisine sahip olduğunu belirtmek önemlidir. Ön tamponda ise yine büyük bir ızgara ve onun iki yanında bıçak şeklinde spoiler yer alıyor. Sis farları ise ilk bakışta fark edilmeyecek şekilde ustaca gizlenmiş.

Yenilenen Opel Corsa'nın Türkiye'de satışa sunulacağı tarih netleşti! resim: 0

Ne zaman Türkiye'de satışa sunulacak? 

Arka tarafta ise radikal değişiklikler gözlenmese de, araca daha sportif bir hava katmak için bazı detaylar eklenmiş. Otomobilin iç kısmında klasik Opel çizgisi devam ederken, dijital kadranlar ve büyük multimedya ekranı dikkat çekiyor. Ayrıca, aracın elektrikli versiyonu olan E-Corsa da Ekim ayı içerisinde diğer versiyonlarıyla birlikte Türkiye'de satışa sunulacak. E-Corsa, 100kW/136 Hp gücünde ve 354 kilometreye kadar menzil sunuyor.

Fiyatı ne kadar? 

Yenilenen Opel Corsa'nın şu an için fiyatı bilinmiyor. Fakat yakın bir zaman içinde fiyatı da belli olacak. 

Etiketler Opel
Yorumlar
Kalan Karakter 800