Yeni Volkswagen Golf tasarımı ortaya çıktı!

24 Ocak'ta gerçekleşecek tanıtım öncesinde, Alman üretici tarafından Yeni Golf'ün çizimleri paylaşıldı. İşte karşınızda 2024 Volkswagen Golf tasarımının ve detaylarının öne çıkan unsurları...

Güncelleme:

Ocak ayının son günlerine yaklaşıyoruz ve bu, özellikle Alman üretici Volkswagen için büyük bir öneme sahip. Çünkü uzun yıllardır üretilen ve satılan Golf modeli için bir yenilik dönemi başlıyor. Son olarak 2020 yılında tasarımı güncellenen Golf, geçen 4 yıl içinde büyük satış başarıları elde etti. Ancak şimdi Golf için yenilenme zamanı geldi. Özellikle markanın elektrikli araçlarla ilgili gelişmelerin etkisiyle, tasarım dilinde önemli değişiklikleri göreceğiz.

Paylaşılan çizimler, gerçek tasarımın büyük ipuçlarını sunuyor. Öncelikle aracın ön panjur tasarımına odaklanmalıyız. Yeni Golf, bir önceki neslinde (Golf 8) dikkat çeken panjur tasarımını güncelliyor. Panjur, artık uçtan uca uzanan çıtalara sahip. Ayrıca, otomobilin ön far tasarımında da belirgin değişiklikler görülmekte.

Yeni Volkswagen Golf tasarımı ortaya çıktı!  resim: 0

Arka bölümde, yenilenmiş stop lambası grubu dikkat çekiyor. Aracın tampon ve bagaj kapağı hatlarında büyük bir değişiklik olmasa da, difüzör ve egzoz çıkışları daha sportif bir görünüm kazanmış. Tüm bunların yanında, belki de aracın en karakteristik özelliğini yansıtan jantlarda da değişiklikler mevcut. Çok kollu ve büyük jantların opsiyonel olması bekleniyor, bu da otomobilin ruhunu yansıtan bir özellik olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni Volkswagen Golf tasarımı ortaya çıktı!  resim: 1
 
 
 
 

Etiketler Volkswagen
Yorumlar
Kalan Karakter 800