Yeni Opel Corsa ve Corsa Elektrik için Türkiye satış tarihi belli oldu

Modern tasarımıyla dikkat çeken küçük şehir aracı Opel Corsa ve Corsa Elektrik için Türkiye'de resmi satış tarihi açıklandı.

Güncelleme:

Yenilenen ön tasarımında karakteristik Opel Vizör'ü ve yeniden dizayn edilen "Şimşek" logosunu tek bir öğede birleştiren yeni Opel Corsa, siyah Vizörle ön ızgarayı ve LED farları kaplayarak göz alıcı bir görünüme sahip. Ayrıca, "Şimşek" logosu arka tasarımdaki bagaj kapağının ortasında konumlanmış. Aracın şık bir şekilde parlamasını sağlayan yeni "Grafik Gri" gövde rengi de ilk kez yeni Corsa modelinde sunuluyor.

Yeni Opel Corsa'nın iç mekanı, bir dizi yeni özellikle donatılmış durumda. Yenilenen koltuklar, direksiyon simidi, E-toggle ve güncellenmiş bilgi-eğlence sistemi sayesinde sürücü ve yolculara konforlu bir alan sunuyor. Qualcomm Technologies'in entegre Snapdragon Kokpit Platformu, gelişmiş grafikler, multimedya sistemleri ve yapay zeka (AI) özellikleriyle entegre bir kokpit deneyimi sunuyor. "Maksimum Detoks" ilkesi, yeni Corsa modelinde de kendini gösteriyor; navigasyon ve multimedya sisteminin 10 inçlik renkli dokunmatik ekranı ve sürücü bilgi ekranındaki görüntüler daha net bir şekilde sunuluyor. Ayrıca, Apple CarPlay ve Android Auto uyumlu akıllı telefonlar artık kablosuz olarak aracın bilgi-eğlence sistemine bağlanabiliyor.

Yeni Opel Corsa ve Corsa Elektrik için Türkiye satış tarihi belli oldu resim: 0

Corsa Elektrik ekim ayında satışa sunulacak

Tamamen elektrikli versiyonu Corsa Elektrik de ekim ayında satışa sunulacak. Yeni Opel Corsa Elektrik, 100 kW/136 HP gücünde ve WLTP'ye göre 354 km'ye kadar menzile sahip. Anlık 260 Nm tork ile sadece yüksek verimlilik sunmakla kalmıyor, aynı zamanda sürücüsüne üstün sürüş keyfi yaşatıyor. Corsa Elektrik, hızlı şarj cihazı ile yüzde 20'den yüzde 80'e sadece 25 dakikada şarj olabiliyor, bu da kullanıcılarına büyük bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Ayrıca, içten yanmalı motorlara sahip versiyonların da aynı dönemde ülkemizde sunulması bekleniyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800