Yeni Opel Corsa ne zaman satışa çıkıyor? Makyajlı kasası ile dikkat çeken Opel Corsa’nın satış tarih

Makyajlı kasası ile dikkat çeken Opel Corsa’nın ülkemizde satışa sunulacağı tarih belli oldu. Yeni Opel Corsa’nın satışa çıkartılacağı tarih Ekim ayı olarak açıklandı.

Güncelleme:

Tasarım, teknoloji ve daha pek çok açıdan yenilenen yeni Opel Corsa’nın ülkemizde satışa çıkartılacağı tarihte belli oldu. Ekim ayı içerisinde satışa çıkartılacak olan aracın elektrikli versiyonu da satışlarda olacak. 1982 yılından beri ülkemizde yollarda olan Opel Corsa B segment araç olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni Opel Corsa ne zaman satışa çıkıyor? Makyajlı kasası ile dikkat çeken Opel Corsa’nın satış tarih resim: 0

Özellikle ön cephesinde karakteristik Opel Vizör’ünü göreceğimiz model şimşek logosu ile de dikkatlerden kaçmadı. Özellikle renk olarak ilk defa görücüye çıkan grafik gri modeli de görenlerden tam not almış gibi gözüküyor. Yeni model kasa, görünüm ve renk olarak farklılık sunan Opel Corsa’nın satışlarının ne derece ilgi toplayacağı da merak ediliyor.

Corsa Elektrik’te satışta yerini alıyor

Yeni Corsa’nın elektrikli modeli olan Corsa Elektrik’te satışta yerini alıyor. Tamamen elektrik ile çalışan araç 354 km menzile sahip. 260 Nm Tork ile verimli bir sürüş geçirmenizi sağlayacak olan model üstün bir sürüş keyfi yaşamanıza olanak tanıyor. Ayrıca elektrikli model %20’den %80 şarja sadece 25 dakikada çıkabiliyor. Bu durumda onun hızlı şarj olma özelliğini desteklediğini gösteriyor. Ayrıca otomobilin içten yanmalı modelleri de yine aynı tarihte vitrinlerdeki yerini alacak. Yani Ekim ayında ülkemizde yollarda yeni Opel Corsa’yı görme şansımız olacak.

Etiketler Otomobil
Yorumlar
Kalan Karakter 800