Yeni Nissan Juke tasarımı ile büyülüyor! Tasarımda radikal değişiklikler var!

Japonların ünlü otomobil devi Nissan, radikal kararlar alarak yeni Nissan Juke’u herkese tanıttı.

Güncelleme:

Japonların ünlü otomobil devi Nissan, radikal kararlar alarak yeni Nissan Juke’u herkese tanıttı. Önümüzdeki yıl sahneye çıkacak olan Juke artık elektrikli bir araç olacak ve tasarımı biraz değişecek. Şık tasarımı ile dikkat çeken Juke’un 2025 yılında yollarda olması bekleniyor.

Yeni üçüncü nesil Nissan Juke geliyor! Üstelik 2025 yılında yollarda olması bekleniyor. Crossover 2025 veya 2026 döneminde yollarda olması beklenen araçta bir takım radikal değişikliklerin de olacağı görülüyor. Özellikle aracın %100 elektrikli bir model olarak piyasaya çıkacak olması en yeni değişiklik olarak dikkat çekiyor.

Nissan Juke radikal kararlar ile geliyor!

Nissan, 2030 yılına kadar Avrupa pazarında içten yanmalı tüm otomobil üretimini sonlandırmayı planlıyor. Bu sayede özellikle hibrit ve elektrikli otomobil üretimine odaklanacak olan otomobil için geliştirme aşamaları son sürat devam ediyor. Üstelik Nissan bu anlamda tam 19 tane yeni elektrikli model geliştirmesi planlıyor.

Nissan Juke tasarımı ise bu anlamda Hyper Punk konseptini temel alacak. Böylece otomobilin görünüşünün de en azından şuan bulunan Juke için çok farklı olacağı öngörülüyor. Ortalama 4.2 m uzunluğa sahip olacak olan otomobilde iç mekanın daha da ferahlatılması bekleniyor.

Etiketler Nissan
Yorumlar
Kalan Karakter 800