Yeni nesil Ford Courier'nin seri üretimi başlıyor

Ford Otosan, yeni nesil Ford Transit Courier ve Tourneo Courier modellerini Romanya'daki Craiova fabrikasında tanıttı.

Ford Otosan Lideri Güven Özyurt, törende yaptığı konuşmada, Courier'nin tasarımından üretimine kadar her aşamasının Ford Otosan'a ait olduğunu ve bu aracın küresel üretim sorumluluğunun yaklaşık on yıldır Ford Otosan tarafından üstlendiğini vurguladı. Özyurt ayrıca, Courier'ın ticari araç lideri konumlarına ulaşmalarına büyük katkı sağladığını ve Craiova fabrikasında üretilen ilk araç olmaktan büyük gurur duyduğunu ifade etti. Ayrıca, yeni nesil Courier ürün ailesine yapılan yatırımların Craiova'ya ve ülkeye olan inancı gösterdiğini ve Transit Courier ile Tourneo Courier'ın başarılarına yeni kilometre taşları ekleyeceğine olan inancını dile getirdi.

Ford Otosan, Craiova fabrikasına önemli yatırımlar yaparak bu başarılı ürünleri üretebilmek için altyapıyı güçlendirdi ve işe alım kampanyaları düzenledi.

Ayrıca, elektrikli Courier serisinin de üretimine başlanacak ve bu, Ford'un elektrikli hafif ve orta ticari araç portföyünü genişletme hedefini destekleyecek bir adım olacak.

Daha uzun ve yüksek bir tasarım

Akıllı sürüş destek sistemleri ve bağlanabilirlik özellikleri gibi yeniliklerle donatılmış olan Tourneo Courier,  daha uzun, geniş ve yüksek bir tasarıma sahip.

SYNC 4 sistemi ve dahili modem sayesinde gelişmiş bağlantı, anlık navigasyon ve kablosuz güncellemeler sunuyorlar.

Yeni modeller 2024 yılında müşterilerle buluşacak. E-Transit Courier, Ford Otosan'ın 2035 yılına kadar tamamen elektrikli hafif ve orta ticari araç portföyüne sahip olma hedefine ulaşmasında önemli bir kilometre taşı olacak.

Etiketler Ford
Yorumlar
Kalan Karakter 800