Yeni Hyundai KONA Elektrik modelini satışa sundu! İşte fiyatı...

Hyundai, Türkiye pazarında Yeni KONA Elektrik modelini satışa sunuyor. İşte özellikleri ve fiyatı...

Güncelleme:

Hyundai, Türkiye pazarında Yeni KONA Elektrik modelini satışa sunuyor. Firmanın açıklamasına göre, bu adım, Hyundai'nin geleceğe yönelik elektrifikasyon stratejisi çerçevesinde gerçekleşiyor. Yepyeni B-SUV modeli olan Yeni KONA Elektrik, sunduğu teknolojik özellikler, konfor ve rahatlık ile dikkat çekiyor.

Dikkat çeken özellikleriyle Hyundai KONA Elektrik

Yeni KONA Elektrik, Türkiye'ye özel Advance donanım seviyesi ile Elektrikli B-SUV segmentinde uygun fiyatı ve üst düzey donanım seviyesi ile öne çıkıyor. Advance versiyonu, yüzde 10 ÖTV avantajlı fiyatlarıyla Hyundai'nin elektrikli ürün gamına katkıda bulunacak.

Aerodinamik performansta tasarımdan ödün vermeyen Yeni KONA Elektrik, çamurluk kemerleri ve bağlantılı parametrik yüzey tasarımı ile dikkat çeken bir form oluşturuyor. Sağlam ve sportif karakteri, özel tasarım 17 inç jantları ile desteklenerek sürüş dinamikleri vurgulanıyor. Pikselleştirilmiş gündüz farları ve benzersiz gövde renkleri de otomobilin çarpıcı tasarımını daha da öne çıkarıyor.

Yeni Hyundai KONA Elektrik modelini satışa sundu! İşte fiyatı... resim: 0

Entegre çift 12,3 inçlik panoramik ekran, Yeni KONA Elektrik'in iç mekanında konfor ve güvenlik sunuyor. Otomobil, piksel grafiklerle dikkat çeken farlar, pil sağlığı için ısı pompası gibi zorunlu özelliklerle birlikte geliyor. Şarj kapağı don önleme sistemi ve aydınlatmalı yeni şarj portu bölmesi gibi detaylar, kullanıcı deneyimini arttırıyor.

Yüksek düzeyde güvenlik sağlayan Hyundai Smart Sense ADAS özellikleri, Yeni KONA Elektrik'te de bulunuyor. Kabin İçi Kamera (ICC), İleri Çarpışma Önleme Yardımı (FCA 1.5) gibi özellikler, sürücüye ekstra güvenlik sağlıyor. Elektrik, Şeritte Kalma Yardımcısı (LKA) ve Akıllı Hız Sabitleyici (SCC) gibi sürüş konforunu arttıran özelliklerle donatılmış.

Tamamen elektrikli Yeni KONA modeli, Türkiye'de şimdilik tek pil seçeneğiyle satışa sunuluyor. 48,4 kWh'lik pil seçeneği, 156 PS güç sağlayarak maksimum 377 km'lik bir sürüş menzili sunuyor. Hızlı şarj özelliği, KONA Elektrik'in 41 dakikada yüzde 10'dan yüzde 80'e şarj olabilmesini sağlıyor. Standart versiyon ise 11 kW AC şarj ile 4 saat 55 dakikada pilini tamamen doldurabiliyor.

Fiyatı ne kadar? 

 Hyundai,  tamamen elektrikli Yeni KONA modelini Türkiye'de 1 milyon 499 bin lira fiyatla satışa sunuyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800