Yeni elektrikli Peugeot E-Rifter tanıtıldı! İşte özellikleri...

Hafif ticari sınıf, elektrikli dönüşümlerle yeni bir enerji kazanıyor. Bu sefer sahnede olan, elektrikli Renault Kangoo'nun ardından Fransız Peugeot'un popüler modeli Rifter elektriklenmiş bir şekilde geri dönüyor. İşte Peugeot E-Rifter ve özellikleri...

Son zamanlarda Fransız markaları elektrikli dönüşümlerde hızlı adımlar atıyor. Şu günlerde ise elektrikli hafif ticari modellerle ilgili bilgiler ardı ardına geliyor. Fransız Peugeot, yeni elektrikli hafif ticari modeli E-Rifter'ı tanıttı. Sevilen Rifter modelinin elektrikli versiyonu olan E-Rifter, hafif ticari pazarındaki elektrikli araç sayısını artırmak için geliyor.

Yeni E-Rifter, 100 kW (136 HP) maksimum güç ve 270 Nm tork sunuyor. 135 km/s maksimum hıza sahip olan E-Rifter'ın 0'dan 100 km/s hıza ulaşma süresi ise 11.2 saniye. Ayrıca araç, 136 HP güç sağlarken 320 kilometreye kadar menzil imkanı sunuyor. Rejeneratif fren sistemiyle donatılan araç, kullanıcılara 3 farklı sürüş modu sunarak verimliliği arttırıyor.

Yeni elektrikli Peugeot E-Rifter tanıtıldı! İşte özellikleri... resim: 0

Şehir içi ve şehir dışı kullanımlar için ayarlanabiliyor

Maksimum menzile ulaşmak için "ECO", maksimum güç için "Power" ve "Normal" modlarına sahip olan araç, şehir içi ve şehir dışı kullanımlar için farklı senaryolara uygun bir şekilde hazırlanmış. Böylece araç, kullanıcılara maksimum menzil ile hizmet verebiliyor. Tasarım açısından, içten yanmalı motora sahip Rifter modeline göre daha sportif bir yapıya sahip olan E-Rifter, markanın yeni nesil tasarım diline uyumlu bir görünüme sahip. Bu tasarım sayesinde E-Rifter, hem günlük kullanım hem de iş amaçlı kullanımlara uygun hale geliyor. Son olarak, Peugeot E-Rifter'ın sahip olduğu ısı pompası, menzili optimize ederken aynı zamanda yolcu konforunu artırıyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800