Yeni Citroën ë-C3 10 bin üzerinde siparişle ön siparişte büyük başarı elde etti!

Citroën'ın yeni elektrikli modeli ë-C3, kullanıcı dostu özellikleri, çekici tasarımı ve zengin donanımıyla dikkat çekiyor.

Güncelleme:

Citroën'ın yeni elektrikli modeli ë-C3, kullanıcı dostu özellikleri, çekici tasarımı ve zengin donanımıyla dikkat çekiyor. Ticari lansman öncesinde 10 pazarda başlayan ön sipariş sürecinde sadece bir ay içinde 10 binin üzerinde sipariş alarak büyük bir başarı elde etti. ë-C3, Citroën markasının başarılı C3 model ailesine modern bir dokunuş getirerek geleceğe yönelik beklentileri artırıyor.

Yeni Citroën ë-C3 10 bin üzerinde siparişle ön siparişte büyük başarı elde etti! resim: 0

Citroën C3 yeni nesil ile satış rekorları kırıyor 2 Cv'yi geride bıraktı!

Citroën C3, dördüncü nesliyle satış rekorları kırarak markanın tüm zamanların en çok satan modeli olma unvanını elde etti. İlk nesilin kubbe siluetini, ikinci neslin Zenith ön cam tasarımını ve son neslin crossover karakterini birleştiren C3, 2002 yılından bu yana 5,6 milyon adetten fazla satışa ulaştı.

 Yeni nesil C3, markanın ikonik modeli 2 CV'nin başarısını devam ettirerek sektördeki genel pazar trendlerini şekillendirmeyi hedefliyor.Citroën ë-C3, sürdürülebilirlik ve teknolojiyi bir araya getirerek elektrikli araç pazarında iddialı bir giriş yapmış durumda.

Etiketler Citroen
Yorumlar
Kalan Karakter 800