Volkswagen T-Cross yenilendi! İşte fiyatı ve özellikleri...

Volkswagen, bütçe dostu SUV modeli T-Cross'u yeniledi. 2024 makyajlı Volkswagen T-Cross'un fiyatı ve özellikleri...

Alman otomotiv devi Volkswagen, son dönemde SUV pazarına odaklanarak uygun fiyatlı modellerini genişletiyor. T-Cross ve Taigo gibi yeni modellerle kullanıcılarına çeşitli seçenekler sunuyor. Son olarak tanıtılan 2024 makyajlı Volkswagen T-Cross, sunduğu özellikleri ve tasarımındaki değişiklikleriyle dikkat çekiyor.

Özellikleri neler? 

T-Cross, Avrupa ve Türkiye pazarında büyük ilgi görüyor, özellikle T-Roc veya Tiguan gibi yüksek segment SUV modellerini almak isteyip bütçeleri kısıtlı olan kullanıcılar için çekici bir alternatif haline geldi. Volkswagen, bu popüler model için farklı stratejiler geliştirmiş durumda.

Yenilenen T-Cross, temel tasarım öğelerini korurken yeni ön LED farlar gibi modern teknolojik özellikleri bünyesine ekledi. Araç, ilk tanıtıldığı zamanlarda daha çok uygun fiyatlı bir seçenek olarak görülse de, makyajlı versiyonunda malzeme kalitesinin arttığı ifade ediliyor.

Özellikle dikkat çekici olan değişikliklerden biri aracın stop lambalarında görülüyor. Önceki modeldeki şerit LED'lerin yerini, X işaretine benzeyen semboller almış durumda. Bu tasarım değişikliği, aracın daha dinamik ve sportif bir görünüme kavuştuğunu gösteriyor.

Volkswagen T-Cross yenilendi! İşte fiyatı ve özellikleri... resim: 0

Style ve R-Line paketlerde standart olarak sunulan IQ.LIGHT LED matrix farların yanı sıra, müşterilere "Premium LED" adlı ek bir paket daha sunuluyor. Bu paketle birlikte aracın ızgarasında LED şerit, dikey LED gündüz farları ve animasyonlu stop lambaları gibi özellikler ekleniyor.

Motor seçeneklerine baktığımızda, T-Cross'un Life, Style ve R-Line adlı üç farklı pakete sahip olduğunu görüyoruz. Bu paketlerin hepsinde, 1.0 litrelik TSI motor bulunuyor ve bu motor 115 Hp güç ile 200 Nm tork üretiyor. DSG şanzıman ise motora eşlik ediyor.

Fiyatı ne kadar? 

Yenilenen T-Cross, Şubat ayından itibaren yetkili Volkswagen satıcılarında bulunabilir olacak. Aracın başlangıç fiyatı ise 1 milyon 493 bin TL civarında olacak.
 
 
 
 

Etiketler Volkswagen
Yorumlar
Kalan Karakter 800