Uygun fiyatlı Elektrikli Dacia Spring yenilendi!

En ucuz elektrikli otomobiller arasında yer alan Dacia Spring yenilendi. İşte özellikleri ve fiyatı...

Güncelleme:

Dacia'nın Duster modeli gerçek anlamda köklü bir değişim geçirdi ve yeni ön tasarımıyla karşımıza çıktı.  Bu yenilenme hareketi, elektrikli modellere de etki etti. İlk aşamada Dacia Spring, kapsamlı bir makyaj operasyonundan geçirildi. Burada ilk dikkat çeken detay, aracın tasarımının giderek Duster modeline benzemesi oldu. Ön bölümde tamamen yeni bir yüze sahip olan model, aynı zamanda yeni Dacia logosu ve Y şeklindeki far tasarımına geçiş yaptı.

Modelin en dikkat çekici özelliği ise aracın hem ön hem de arka tamponunda yer alan renk detayları. Bu detay, gazete kağıdı motifine benzeyen yeni bir renk hareketiyle tanımlanıyor. Extreme paketiyle geleceği tahmin edilen bu model, araca ayrı bir hava katıyor.

Uygun fiyatlı Elektrikli Dacia Spring yenilendi!  resim: 0

Aracın tavanında artık tavan barları bulunmuyor. Marka, bu adımı "şehir aracında gerek yok" düşüncesiyle atmış olabilir. Ancak dünyadaki birçok kullanıcı, Spring'lerine tavan bagajı ekleyerek kullanıyordu. 

İç mekânda teknoloji anlamında da yenilikler bulunuyor. Artık tüm Spring modelleri, 7 inç boyutundaki dijital gösterge paneli ile donatılmış durumda. Giriş seviyesi versiyonlar hala telefonunuzu multimedya ekranı olarak kullanabilirken, Extreme donanımlı modellerde 10 inç büyüklüğündeki multimedya ekranı bulunacak. Ayrıca Y harfi detaylarına ek olarak, araç içi malzeme kalitesinin arttığı da belirtiliyor.

Uygun fiyatlı Elektrikli Dacia Spring yenilendi!  resim: 1

Motor seçeneklerine gelindiğinde her iki donanım seçeneği de 27 kWh'lik bir bataryaya ve 220 kilometre menzile sahip. Hızlı şarj desteği olmayan model, 30 kW'a kadar şarj gücünü destekleyebiliyor ve bu güçteki şarjın yüzde 20-80 arasındaki süresini 45 dakika olarak bildiriyor.

Dacia Duster fiyatı ne kadar?

Extreme Electric 65 bg 885.000 TL

Etiketler Dacia
Yorumlar
Kalan Karakter 800